Inspiration och pepp Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

formcheck, huvudknas och att inte tappa greppet

Förutom att jag är hungrig 24/7 så verkar den ökade konditionsträningen också ha gjort susen när det kommer till den där efterlängtade definitionen (äntligen börjar axlarna komma ikapp!). Ja, jag tycker mig i alla fall känna skillnad efter 4 ynka, men ack så flåsiga, pass. Imorgon blir det en tur på 5 km på förmiddagen igen, och så får benen jobba lite till under ett tungt benpass till kvällen.Att min feber aldrig försvinner gör mig galen, men för att inte deppa ihop totalt rent psykiskt måste jag ta mig till gymmet ändå. Så mycket i skallen just nu, så många tankar som spretar åt diverse håll och kanter, jag är väldigt väldigt trött.. försöker hålla humöret uppe och inte tappa greppet, behålla målet i sikte och köra på. Det är jobbigt, men ibland är det så. Det är tider likt dessa som får de bra att kännas så fantastiskt fina!

Du kanske gillar

21 Kommentarer

 • Svara
  Iimda
  30 oktober, 2012 at 20:45

  Hej Fanny. Du tjejen, jag har en fråga. Det är såhär, att förra veckan med start på måndagen (what else… Alltid dessa måndagar!) började jag ändra kotvanorna och allt för att jag behöver droppa ett par kilo. Jag åt soppor, jag åt blomkålsris istället för ris, jag åt laxen med en supernyttig guacamole och broccoli istället för potatis… Ja, du förstår nog! Allt möjligt och inte en enda godisbit på hela veckan. Jag tränade med hantlarna iallafall 3 gånger den veckan, körde situps och andra intensiva övningar med kroppen och gick en powerwalk på ca 1 h varje dag, plus att jag står i och jobbade intensivt på mitt jobb. Nu till det sjukt tråkiga och otroligt motivationsdödande… När jag ställde mig på vågen hos föräldrarna efter veckans slut visar den fan inte minus! Den visar PLUS 1.2 kg?! Tackar och bugar, liksom? Då kan jag ju lika gärna fortsätta som innan och äta skit 6 dagar i veckan, för då HÅLLER jag iallafall vikten..

  Äeh men motivationen totaldog ju. När jag var ungefär 17 år gammal kunde jag gå ned 1 kg på 2 dagar genom exakt samma ”diet”, men nä. Nu har jag ju samlat på mig ett par år och det blir ju svårare att gå ned efter 20-årsåldern. Och det märks. Men att jag går upp ett kilo? Vad är det liksom? Vätskevikt kan det ju inte vara då jag dricker lika mycket vatten som vanligt.. Så nu till min fråga: varför tror du att jag har gått upp? (för jag har ju knappast fått fler muskler genom ett par powerwalks, iaf inte typ 2 kg..) och fråga 2: vaaaaart finner man motivationen att fortsätta?! Jag är ju livrädd att gå upp mer, så inte fan vågar jag fortsätta? ;s allt jag vill är att få gå ner lite, ska det vara så himla svårt? Åh..

  Vore jättetacksam för svar. Kram på dig!

  • Svara
   roethlisberger
   31 oktober, 2012 at 07:23

   kan jag maila den adress du angav här? eller får jag svara i ett blogginlägg och där klistra in hela din kommentar? vill gärna svara dig! kramar

   • Svara
    Natalie
    31 oktober, 2012 at 08:17

    Åh jag vill också ha svaret för jag har varit med om samma sak. Jag vet att man ska fokusera på att må bra, men det känns som att blunda och springa i motvind när man tränar och äter bra och samtidigt gå upp i vikt.

   • Svara
    Linda
    31 oktober, 2012 at 09:37

    Du kan få svara hur du vill, blir glad att jag öht får ett svar! 🙂 men är det nu fler som är nyfikna på ditt svar så ta det i bloggen! Kram

 • Svara
  hardcore
  31 oktober, 2012 at 02:00

  Snyggt, bara nöta på 🙂

 • Svara
  hardcore
  31 oktober, 2012 at 02:00

  Snyggt, bara nöta på 🙂

 • Svara
  Linda
  31 oktober, 2012 at 20:19

  Såg nyss att jag inte kommer på lösenordet till den mailen längre.. Så du vet, så posta det gärna i ett inlägg 🙂 can’t wait. Kram!

 • Svara
  Linda
  31 oktober, 2012 at 20:19

  Såg nyss att jag inte kommer på lösenordet till den mailen längre.. Så du vet, så posta det gärna i ett inlägg 🙂 can’t wait. Kram!

  • Svara
   roethlisberger
   31 oktober, 2012 at 20:29

   det ska jag göra! 🙂 vill bara svara ordentligt och ”bra”, så det kommer i dagarna 🙂 kram och KÄMPA PÅ

 • Svara
  josephine
  1 november, 2012 at 08:55

  Hej Fanny,

  Undrar vad det är för ljusa byxor du har på mittenbilden? ser sköna och fina ut 🙂

  mvh, Josephine

  • Svara
   roethlisberger
   1 november, 2012 at 10:06

   Hej! De är supersköna, stora favoriter! De är från stadium, köpta förra hösten så vet inte om de finns kvar nu, men helt klart värt att kolla! 🙂

   • Svara
    josephine
    1 november, 2012 at 13:30

    Tack för snabbt svar 🙂
    Du vet inte vad de heter eller vilket märke?

    mvh, Josephine

    • Svara
     roethlisberger
     1 november, 2012 at 13:55

     Stadiums eget märke, vad heter det… soc? vet inte vad själva byxan heter tyvärr :/

 • Svara
  josephine
  1 november, 2012 at 08:55

  Hej Fanny,

  Undrar vad det är för ljusa byxor du har på mittenbilden? ser sköna och fina ut 🙂

  mvh, Josephine

 • Svara
  Robin Denise
  2 november, 2012 at 11:14

  Jag har precis samma problem – när jag konditionstränar är jag dödshungrig i ett dygn efteråt. Igår sprang jag en mil på lunchen, nu har jag ätit smoothie och smörgås till frukost, gröt till mellanmål och en extra gainomaxbar för att inte vara hungrig till dagens lunchpass. Galet! Skulle vilja hitta något riktigt bra och tillfredsställande att fylla på med, morötter gör det inte riktigt för mig när jag är hungrig, och det känns ju trist att äta mer än man gör av med när man vill ha tydligare defenition kring ben- och magmuskler 🙁

  • Svara
   roethlisberger
   2 november, 2012 at 11:21

   PRECIS. Själva poängen med konditionsträningen är ju (förutom att träna hjärtat, såklart) att förbränna, få fram konturer och definition, och då känns det så +- noll att ”äta upp” allt man just jobbat bort igen 😉 dumma 🙁

 • Svara
  Robin Denise
  2 november, 2012 at 11:14

  Jag har precis samma problem – när jag konditionstränar är jag dödshungrig i ett dygn efteråt. Igår sprang jag en mil på lunchen, nu har jag ätit smoothie och smörgås till frukost, gröt till mellanmål och en extra gainomaxbar för att inte vara hungrig till dagens lunchpass. Galet! Skulle vilja hitta något riktigt bra och tillfredsställande att fylla på med, morötter gör det inte riktigt för mig när jag är hungrig, och det känns ju trist att äta mer än man gör av med när man vill ha tydligare defenition kring ben- och magmuskler 🙁

 • Svara
  Hanna
  5 november, 2012 at 02:06

  Du tränar fastän du har feber? Jag tror din kropp försöker säga dig nåt.. Listen to it. Inte dina ”tankar”.

  • Svara
   roethlisberger
   5 november, 2012 at 08:47

   Hanna, lägg ner. Blir så trött, du poppar upp då och då för att slänga ur dig något, om något du inte vet något om, för att…? ja varför? vad får du ut av det? jag har givetvis inte tränat om jag inte känt att kroppen mår bra av det, eller tom skulle må sämre av det. Herregud du vet ingenting om varför jag har feber så l-ä-g-g-n-e-r

Lämna ett svar