Okategorierat Vardagsuppdatering

måndag mååndag måååndag

Bööö, vilken seeeg morgon! Men nu börjar jag bli människa, så efter jag druckit upp mitt glas julmust (åh, älska julmust) blir det ner till gymmet för 5 km på bandet. Får se hur dagen fortsätter, om jag hinner och orkar vore det bra att få in ett axel/magpass också, men träningsmotivationen är rätt låg för tillfället, precis som den allmänna motivationen just nu.. AJA, vi får väl se, helt enkelt 🙂

Och förresten, linnet från Betterbodies sitter hur bra som helst! Det är kort i modellen, snyggt, skönt och och den ”inbygda” sporttoppen är grym. Jag har storleken S och den finns i flera olika färger. Känns som jag kommer införskaffa fler kläder från betterbodies, helnöjd.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Zandra
  5 november, 2012 at 21:39

  Du ser verkligen så fint tränad ut! 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 november, 2012 at 07:32

   Åh tack så mycket! 🙂

 • Svara
  emma
  5 november, 2012 at 22:00

  Hej Fanny! Jag ska göra ett projektarbete i skolan i form av en nyttig bakbok så då skulle jag vilja fråga om jag får använda några av dina recept i den ?:) Du är en jätte inspiration och jag har läst din blogg länge även då du inte skrev här 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   6 november, 2012 at 07:30

   Hej! Roligt att du gillar bloggen och så fint att kunna inspirera 🙂 hmm, lite beroende på hur stort detta arbete är? Och isfl om du tydligt skriver mitt namn, givetvis också om du använder av mina bilder. Detta alltså om projektarbetet hålls ”inom skolans väggar” eller vad man ska säga haha, skulle känns skumt om den liksom blev värsta grejen och se mina recept i den 😛 men självklart, vad roligt!

Lämna ett svar