Inspiration och pepp Kost Morgonstund Träning Vardagsuppdatering

tisdagsplaner, finfrukost och ett bra humör

Tisdag, och först och främst TACK för er respons i föregående inlägg (fortsätt gärna kommentera och komma med tankar och önskemål!)

Det har varit dåligt med konditionsträning de senaste veckorna, av flera skäl – huvudet har varit lite extra tungt och motivationen rätt frånvarande, och vänster ljumske har inte heller velat samarbeta. Men igårkväll bestämde jag mig för att komma iväg idag, innan frukost, för att sedan ha hela dagen att ägna åt bok-planerande. För att ”belöna” mig själv planerade jag en riktig finfrulle att komma hem till (prova det, när motivationen är klen). Så nu har jag just mumsat i mig vanilj & crisp fudge-gröt med citron- och blåbärsfluff. Heaven in a bowl, skulle man också kunna kalla det.

Nu ska jag snabbt duka undan frukosten, rensa vardagsrumsbordet och sedan blir det att skissa upp bensstommen för boken. Aaah alltså jag är lite lycklig just nu, för jag ska ge ut en bok. Tjugo bast. Fy fabian vad jag är grym! Ps, slänger upp ett recept på gottit jul-godis här under dagen, håll utkik!

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Annie
  27 november, 2012 at 10:58

  Ser fram emot din bok söta, den kan inte bli annat än grym!

 • Svara
  Annie
  27 november, 2012 at 10:58

  Ser fram emot din bok söta, den kan inte bli annat än grym!

 • Svara
  Catrin
  27 november, 2012 at 11:03

  Åh låter helt fantastiskt med boken! Kommer definitivt köpa den när den kommer ut. Blir så inspirerad av din blogg och dina underbara recept 😉

 • Svara
  Catrin
  27 november, 2012 at 11:03

  Åh låter helt fantastiskt med boken! Kommer definitivt köpa den när den kommer ut. Blir så inspirerad av din blogg och dina underbara recept 😉

 • Svara
  Ida
  27 november, 2012 at 11:24

  Ja du är grym 🙂 beundrar verkligen unga som har sådan målmedvetenhet – när jag var 20 år oroade jag mig mest för vad jag skulle ha på mig vid nästa utgång och hemska baksmällor. Starkt jobbat!

 • Svara
  Ida
  27 november, 2012 at 11:24

  Ja du är grym 🙂 beundrar verkligen unga som har sådan målmedvetenhet – när jag var 20 år oroade jag mig mest för vad jag skulle ha på mig vid nästa utgång och hemska baksmällor. Starkt jobbat!

 • Svara
  Stepup 2 Fitness
  27 november, 2012 at 11:31

  Ser fram emot din bok! Inspireras av din recept!

 • Svara
  Stepup 2 Fitness
  27 november, 2012 at 11:31

  Ser fram emot din bok! Inspireras av din recept!

Lämna ett svar