Träning Vardagsuppdatering

bollen, shaken och kaffet

Dagens träningspass avklarat, skönt när man kommer upp och igång tidigt! En stor fördel med personlig väckning klockan halv sju av en ivrig 3åring 😉 inte lika kul när man kommer i säng för sent… men för det mesta är det bara riktigt skönt som sagt 🙂

Idag blev det mest egen kroppsvikt, med hjälp av fina bollen. Ibland är det skönt att skippa allt vad fria vikter, bänkpress och maskiner heter och bara låta kroppen jobba ”med sig själv” och sin egna vikt. Perfekt uppladdning inför ett tuffare pass imorgon. Nu har jag sprungit genom duschen, slängt i mig en proteinshake och ska springa iväg för en kaffe med vännen. Det är en skam att jag som är arbetslös inte får till fler träffar med denna barnlediga vän, men desto finare blir det ju när vi väl ses!

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Ida
  21 mars, 2012 at 08:33

  Hej Fanny, Har några frågor till dig:
  Vilken storlek har du på kläder och BH:ar?
  äter du aldrig pasta/ris/potatis till dina luncher/middagar?
  När du handlar, handlar du alltid ”light” produklter eller vanliga?
  kram på dig

  • Svara
   roethlisberger
   21 mars, 2012 at 10:35

   Hejsan Ida,
   jag har inte köpt några nya kläder alls, utan det är mina gamla jag använder. Dvs allt från insydda 34:or till stoora 36or. Så runt en 36a är jag väl, antar jag. Jag har olika storlekar, då de växt/minskat en del, men 75A-B typ. Vilket jag gillar, små bröst tycker jag är finast 🙂 (på MIG, lugn..)
   Jo, när jag är på middag hos mamma äter jag nästan alltid bröd, pasta, ris etc. Hemma gillar jag att komma på nya, roliga grejer och tillbehör. Att få fullvärdig och näringsrik mat utan kolisar, för det går finfint! Jag äter ju kolhydrater i form av grönsaker, och den lilla mängd som är i mjölkprodukter etc.
   Jag köper hellre fullfeta produkter. Riktigt smör, fullfeta ostar, ädelostar osv.. Enda orsaken att jag kör tex lätt kvarg är att proteinvärdet är bättre (plus konsistensen, föredrar den), så är det ju med en del saker.
   Har jag svarat på dina funderingar? 🙂 Kramkram

Lämna ett svar