Kost mobil Träning Vardagsuppdatering

AÇAI-juice

Är det någon av er som dricker AÇAI-juice? Jag har läst mycket om den, och provade en klunk på Allt för Hälsan-mässan. Den var himla god och allt jag läst om den talar ju för att det är en riktigt bra produkt och en dryck man med fördel bör inta regelbundet. Innehåller AÇAI, lite spanska druvor för sötma och lite svarta vinbär för att få ner PH-värdet (också ekologiskt).

Igår fick jag en väldigt fin fredagsöverraskning då en hela låda (!) väntade på mig efter gymmet. 12 flaskor som borde räcka ett halvår. Kanske var det decilitern jag drack imorse efter fem timmars sömn, som fick mig att orka den planerade springturen till slut. För jag var d-ö-d när jag vinglade upp ur sängen, tänkte mest WHHYYYYY!?!?! Hehe. Men det gick, och nu, nu blir det frukost!

20121201-092442.jpg

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar