Kost mobil Vardagsuppdatering

”I’m on a seafood diet, I see food and i eat it.”

Idag vaknade jag klockan fem. Eller ja, innan dess vaknade jag fyra gånger under natten, efter att jag igårkväll låg och stirrade i taket i ungefär hundra timmar innan jag ens somnade. Typiskt mönster för mig natten innan jobbiga dagar. Dagar jag vet kommer suga musten ur mig.

Man får förebygga och förbereda sig så gott det går. Man lär ju känna sig själv och man lär sig vara beredd, även om man kanske inte kan förhindra jobbiga stunder. Så, jag packade lunch och efter en grötfrukost i vanlig banan-blåbär-jordnötssmör-anda begav jag mig mot gymmet för ett pass. Jag visste att det INTE skulle orkas med senare nämligen. Det blev en repris av pannkakorna i burk, med en extra smoothie och ett gäng kakdegs-bollar. En burk pannkakor mättar inte länge, visade det sig senast 😉 denna gång blev det kanel-pannkakor varvat med vanijkräm och äppelbitar vända i kanel och sukrin gold (brunt socker-sötning). Smoothien bestod av kokosmjölk, ananas, mango, citron och riven färsk ingefära.

20130422-154114.jpg
Nu är jag som väntat helt utmattad efter ett jobbigt möte, och tänker spendera resten av dagen i soffan med comfort food i form av ett redigt maxmål med alla tillbehör som kan tänkas. Ciao!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  isabell
  22 april, 2013 at 23:28

  men kära, fina fanny, du skulle ju inte träna på ett par veckor?! tänk på hälsan och lyssna på doktorn!!! /isabell, 80 år.

  • Svara
   roethlisberger
   23 april, 2013 at 05:39

   hon sa att hon trodde det skulle ta så lång tid att bli bra i halsen – meen jag låg ju i soffan och åt godis och glass tre dagar i dag och halsen blev bra snabbare än snabbast! 🙂 så nu är jag frisk! Men tack för omtanken hjärtis <3

 • Svara
  Ellinor
  23 april, 2013 at 08:56

  Klockren inledning – det citatet skall jag lägga på minnet!
  Även ögat/synen är ett sinne och minst lika viktigt som smaken när det kommer till mat.

Lämna ett svar