Okategorierat Vardagsuppdatering

julhets, och så lite julmys

Söndag och tredje advent. Precis som varje år, sitter jag här och fattar inte vart tiden tog vägen och hur det kan vara julafton om en liten ynka vecka?! Det fanns en tid då jag började planera julklappar under sommarmånaderna, och julgodis brukade jag vara trött på såhär nära inpå ”det riktiga” firandet. I år har jag varken bakat eller ätit knäck, kola eller marsipan. Inte heller har jag bakat ”vanliga” pepparkakor och lussebullar, och glöggfikor med mandlar överallt har också lyst med sin frånvaro denna vinter.

Inte gör det mig så mycket, för ovanstående brist på jul-känsla har fint kompenserats med saffransgröt till frukost och pepparkakskrydda i ungefär allt. Julmustsflaskorna ligger på hög och ljusen är tända varje vaken stund. Igår blev det en tur om stan för lite julklapps-shopping (eller ja, en klapp införskaffades. Alltid nåt!) och i veckan ska jag bygga pepparkakshus minsann!

Gratulerar gör jag för övrigt också Madeleine som vann veckans adventstävling! Nu är det bara sista advent kvar, men för att avsluta det hela lite extra fint blir det två fina priser man tävlar om nu sista veckan! Åh, jag är redan avis på er som vinner ska jag erkänna… 😉 så håll ögonen öppna!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar