Kost mobil Vardagsuppdatering

Middag som lagar sig själv

Ibland (de allra flesta dagar) vill man bara att middagen ska laga sig själv. Så man kan äta. Massa. Då är det himla fiffigt att bara slänga in lite grejor i ugnen i tio minuter(isch). Ikväll blev det en stor portobello-svamp, lätt urgröpt och fylld med keso, pesto, rödlök och vitlök som stavmixern fått gå några varv i, toppad med tomat och smulad fetaost. Bredvid svampen fick ett gäng kycklingbitar åka med i ugnen – och så var middagen klar! Fantastiskt gott blev det också 🙂 önskar er en fin söndagskväll!

20121216-185639.jpg

Du kanske gillar

5 Kommentarer

  • Svara
    Linnea
    16 december, 2012 at 20:53

    Åh, vad gott det ser ut! Kul idé med svampen. Aldrig testat så det ska jag definitivt prova! 🙂

  • Svara
    sandra
    16 december, 2012 at 20:57

    hittade nyss din blogg och har snart läst igenom allt. du är fantastisk och jag ville bara säga att jag beundrar dig och din styrka efter allt du gått igenom

  • Svara
    Amelie
    16 december, 2012 at 21:22

    Åh, det låter fantastiskt gott!

  • Svara
    pilla
    16 december, 2012 at 21:53

    Finfin kvällsmat där!

  • Svara
    Betty
    17 december, 2012 at 01:48

    Ibland vill man att maten lagar sig själv .. Du är något på spåren där. 😉
    Må väl & tack för en bra blogg!
    Kram!

Lämna ett svar