Frågor och svar Inspiration och pepp Kost Resan Tankar om ting Träning Vardagsuppdatering

HJÄLP – vad vill ni ska finnas med i min bok?!

Här sitter jag och skulle behöva er hjälp!

Det är som såhär, att jag sitter med ungefär femtioelvatusen recept med tillhörande bilder framför mig, och försöker hitta något slags system. Någon slags röd tråd (förutom att allt är kalasgott och hel-healthy, då).

Jag försöker bestämma mig, om det ska vara plain and simple ”kokbok”, med enbart recept och bilder. Eller om det ska vara lite mer Fanny. På ett sätt vill jag låta maten och bakverken stå i fokus, såklart, men samtidigt vill jag berätta, förklara varför jag valt att laga denna typ av mat, varför jag slänger ner halva grönsakslandet i kakan och hur jag skiljer kolhydrat och kolhydrat, fett och fett, och socker och socker. Jag vill poängtera hur man parallellt med fysisk träning också bör lägga både tid och energi på att förstå vikten av den psykiska hälsan. Jag vill understryka att ingen människa, oavsett muskelstyrka eller lungkapacitet, mår bra om inte huvudet också hänger med – jag vill helt enkelt tjata lite till om den där balansen.

Men jag blir inte klokare. Kan inte bestämma mig. Så istället vänder jag mig till er (för jag hoppas varenda en av er vill -och kommer- köpa min bok!?) och frågar : vad önskar ni? Vad tycker ni är viktigt kommer med? Vad vill ni läsa om? Vad får jag absolut inte utesluta, och vad är mindre relevant eller kanske rentutav onödigt?

BOMBA MIG MED KOMMENTARER, GILLA PÅ BLOGLOVIN OCH GE MIG MASSA MASSA RESPONS HÄR NU !!!! Tack tack och åter tack!

Du kanske gillar

46 Kommentarer

 • Svara
  Tiss
  26 november, 2012 at 13:27

  Jag skulle vilja läsa fakta osv om de olika ingridienserna! T ex om ett recept är en kaka som innehåller kikärtor, då kan du skriva fakta om kikärtor och varför det är nyttigt osv 🙂 Har en fråga också, vilket förlag kommer boken ges ut på?

 • Svara
  Tiss
  26 november, 2012 at 13:27

  Jag skulle vilja läsa fakta osv om de olika ingridienserna! T ex om ett recept är en kaka som innehåller kikärtor, då kan du skriva fakta om kikärtor och varför det är nyttigt osv 🙂 Har en fråga också, vilket förlag kommer boken ges ut på?

 • Svara
  Ellinor
  26 november, 2012 at 13:46

  Att jag läser din blogg beror givetvis på innehållet men framför allt på upplägget. Om jag vill ha ett recept rätt upp och ner kan jag surfa in på vilken receptsajt som helst. Det jag gillar är dock tanken omkring dem. Jag vill gärna kunna läsa mig till tanken bakom idéen samt reflektioner kring resultatet. Det är det som fångar MIN nyfikenhet.
  Jag hade definitivt köpt din bok när den kommer ut och självklart vill jag då att den skall andas Fanny. Det är det som skulle göra den unik!

 • Svara
  Ellinor
  26 november, 2012 at 13:46

  Att jag läser din blogg beror givetvis på innehållet men framför allt på upplägget. Om jag vill ha ett recept rätt upp och ner kan jag surfa in på vilken receptsajt som helst. Det jag gillar är dock tanken omkring dem. Jag vill gärna kunna läsa mig till tanken bakom idéen samt reflektioner kring resultatet. Det är det som fångar MIN nyfikenhet.
  Jag hade definitivt köpt din bok när den kommer ut och självklart vill jag då att den skall andas Fanny. Det är det som skulle göra den unik!

 • Svara
  Mia Olsen
  26 november, 2012 at 13:54

  dela upp boken i typ delar, en recept del, en del där du förklarar/beskriver/skriver DIN resa, hur du bestämde dig för varför/hur/om bla bla du bestämde dig för just den här livsstilen med maten osv.
  info om dig och dina tankar kring hälsa och kost, träning och kanske to.m dagens ideal osv. ?

 • Svara
  Mia Olsen
  26 november, 2012 at 13:54

  dela upp boken i typ delar, en recept del, en del där du förklarar/beskriver/skriver DIN resa, hur du bestämde dig för varför/hur/om bla bla du bestämde dig för just den här livsstilen med maten osv.
  info om dig och dina tankar kring hälsa och kost, träning och kanske to.m dagens ideal osv. ?

 • Svara
  Linnea
  26 november, 2012 at 14:16

  Jag kommer garanterat köpa din kokbok 🙂 när kommer den ut?

 • Svara
  Linnea
  26 november, 2012 at 14:16

  Jag kommer garanterat köpa din kokbok 🙂 när kommer den ut?

 • Svara
  Karolina
  26 november, 2012 at 15:31

  Gillar liksom föregående läsare din blogg just p.g.a. hur du skriver.. Tänker förslagsvis lite upplägg som i blueberrys bok? där blandas fin fakta på både superfoods och recept. o underbara bilder, men det blir inga problem för dig att fixa (; kolla & inspireras! Längtar tills din bok släpps! Lycka till.

 • Svara
  Karolina
  26 november, 2012 at 15:31

  Gillar liksom föregående läsare din blogg just p.g.a. hur du skriver.. Tänker förslagsvis lite upplägg som i blueberrys bok? där blandas fin fakta på både superfoods och recept. o underbara bilder, men det blir inga problem för dig att fixa (; kolla & inspireras! Längtar tills din bok släpps! Lycka till.

 • Svara
  Patrik
  26 november, 2012 at 16:08

  Lite svårt att ge tips utan inblick i materialet men ska försöka. En grej som alltid är bra är att börja med slutet i tanken. Typ som när man tränar, då kanske man tänker sig vilken form man vill vara i till Beach 2013 och när man bestämt det så kan man börja med upplägget för att nå målet.

  Samma sak borde gå att applicera på en bok, vilken är den egentliga anledningen till boken? Vad vill du uppnå med den? (frågor som du kan ställa till dig själv). När det är klart så kan du skapa en struktur för hur du ska lägga upp boken och det är väl egentligen det som var frågan i ditt inlägg. Tänkte bara att det är lättare om man tänker ett steg längre hela tiden 🙂

  Som exempel skulle du kunna lägga upp boken med en inledning där du berättar mer om dig själv, om ditt varför, tankarna med upplägget osv. Så att läsaren förstår… Sen kan det kanske vara en idé att dela upp boken i sektioner med olika syfte och ändamål. Där kan du gå in djupare på det som sektionen handlar om och ha recept som passar in just där. Då kan du nog få till en bra mix med information, fakta och recept vilket kan ge en inspirerande, lärorik och användbar läsupplevelse.

  Kollade lite snabbt i en bok av Nigella Lawson som heter Nigella kor och gott. Den har lite av det upplägget och inleds med ett förord, sen frukost hela dagen, tröstmat, skräpat, tempelmat osv. Tycker det är ett bra upplägg som är både inspirerande och informativt.

  Lycka till med boken! Jag köper den gärna när den kommer ut 🙂

 • Svara
  Patrik
  26 november, 2012 at 16:08

  Lite svårt att ge tips utan inblick i materialet men ska försöka. En grej som alltid är bra är att börja med slutet i tanken. Typ som när man tränar, då kanske man tänker sig vilken form man vill vara i till Beach 2013 och när man bestämt det så kan man börja med upplägget för att nå målet.

  Samma sak borde gå att applicera på en bok, vilken är den egentliga anledningen till boken? Vad vill du uppnå med den? (frågor som du kan ställa till dig själv). När det är klart så kan du skapa en struktur för hur du ska lägga upp boken och det är väl egentligen det som var frågan i ditt inlägg. Tänkte bara att det är lättare om man tänker ett steg längre hela tiden 🙂

  Som exempel skulle du kunna lägga upp boken med en inledning där du berättar mer om dig själv, om ditt varför, tankarna med upplägget osv. Så att läsaren förstår… Sen kan det kanske vara en idé att dela upp boken i sektioner med olika syfte och ändamål. Där kan du gå in djupare på det som sektionen handlar om och ha recept som passar in just där. Då kan du nog få till en bra mix med information, fakta och recept vilket kan ge en inspirerande, lärorik och användbar läsupplevelse.

  Kollade lite snabbt i en bok av Nigella Lawson som heter Nigella kor och gott. Den har lite av det upplägget och inleds med ett förord, sen frukost hela dagen, tröstmat, skräpat, tempelmat osv. Tycker det är ett bra upplägg som är både inspirerande och informativt.

  Lycka till med boken! Jag köper den gärna när den kommer ut 🙂

 • Svara
  Marlene
  26 november, 2012 at 17:03

  Jag tycker absolut att det ska vara mycket av Fanny och det är bara bra om du tjatar lite extra om balansen, kör på! Jag kommer definitivt att köpa din bok! Keep up the good work

 • Svara
  Marlene
  26 november, 2012 at 17:03

  Jag tycker absolut att det ska vara mycket av Fanny och det är bara bra om du tjatar lite extra om balansen, kör på! Jag kommer definitivt att köpa din bok! Keep up the good work

 • Svara
  Ronja
  26 november, 2012 at 20:23

  Jag kommer absolut köpa din kokbok! En idé skulle kunna vara att skriva om när ”rätten” funkar bäst att äta, innan, efter träning osv. Frukost, kvällsfika osv. Samt varför just dessa råvaror är bra att äta just då. Enkla konkreta beskrivningar. Sedan vill jag hemskt gärna ta del av alla dessa hundratusen recepten. You go girl!

 • Svara
  Ronja
  26 november, 2012 at 20:23

  Jag kommer absolut köpa din kokbok! En idé skulle kunna vara att skriva om när ”rätten” funkar bäst att äta, innan, efter träning osv. Frukost, kvällsfika osv. Samt varför just dessa råvaror är bra att äta just då. Enkla konkreta beskrivningar. Sedan vill jag hemskt gärna ta del av alla dessa hundratusen recepten. You go girl!

 • Svara
  Anna
  26 november, 2012 at 21:08

  Jaaaa! Jag kommer absolut köpa din bok!!!

  Det jag tycker om med din blogg är framförallt dina recept och dina fina bilder!! 🙂 Köper man en receptbok så är det ju pga recepten, men tycker ändå att du ska göra den så personlig som möjligt.

  Tycker aboslut att du ska förklarar varför DU väljer eller tycker att man ska använda t.ex avokado eller kikärtor i det receptet. Varför det funkar osv.

  Sedan tycker jag att du självklart kan börja berätta lite om din resa i inledningen. Så man vet varför du ville skriva en bok. Men samtidigt är det en receptbok, så för mycket historia om dig är kanske irrelevant? Men små stycken till varje recept med åsikter eller något liknande hade varit kul! Det blir väldigt personligt då, men samtidigt tar det inte över för mycket. T.ex när du tycker om att baka/laga ett specifikt recept. Vad du tycker om att servera till osv.

 • Svara
  Anna
  26 november, 2012 at 21:08

  Jaaaa! Jag kommer absolut köpa din bok!!!

  Det jag tycker om med din blogg är framförallt dina recept och dina fina bilder!! 🙂 Köper man en receptbok så är det ju pga recepten, men tycker ändå att du ska göra den så personlig som möjligt.

  Tycker aboslut att du ska förklarar varför DU väljer eller tycker att man ska använda t.ex avokado eller kikärtor i det receptet. Varför det funkar osv.

  Sedan tycker jag att du självklart kan börja berätta lite om din resa i inledningen. Så man vet varför du ville skriva en bok. Men samtidigt är det en receptbok, så för mycket historia om dig är kanske irrelevant? Men små stycken till varje recept med åsikter eller något liknande hade varit kul! Det blir väldigt personligt då, men samtidigt tar det inte över för mycket. T.ex när du tycker om att baka/laga ett specifikt recept. Vad du tycker om att servera till osv.

 • Svara
  Anna
  26 november, 2012 at 21:17

  Vad roligt med en kokbok, vet att det skulle uppskattas av många; och jag kommer definitivt att köpa den!

  Önskar all fler får upp ögonen för att nyttig mat kan vara riktigt god och inte behöver vara tråkiga, att fika kan vara gott men att man kan välja att baka på nyttigare ingredienser; att det ska vara roligt att ha en sund kost som livsstil! 🙂

  Gillar böcker som är uppdelade i olika delar; en del om dig själv och hur du ser på kost och hur den fungerar i ditt liv, liksom en inspirationsdel som kan få fler att öppna ögonen, och sen indelad i t ex frukostar, mellanmål, fika, middagar osv och en inledning till varje kapitel hur du ser kring just dom bitarna! 🙂

  Ser verkligen fram emot detta! 😀
  Kram

 • Svara
  Anna
  26 november, 2012 at 21:17

  Vad roligt med en kokbok, vet att det skulle uppskattas av många; och jag kommer definitivt att köpa den!

  Önskar all fler får upp ögonen för att nyttig mat kan vara riktigt god och inte behöver vara tråkiga, att fika kan vara gott men att man kan välja att baka på nyttigare ingredienser; att det ska vara roligt att ha en sund kost som livsstil! 🙂

  Gillar böcker som är uppdelade i olika delar; en del om dig själv och hur du ser på kost och hur den fungerar i ditt liv, liksom en inspirationsdel som kan få fler att öppna ögonen, och sen indelad i t ex frukostar, mellanmål, fika, middagar osv och en inledning till varje kapitel hur du ser kring just dom bitarna! 🙂

  Ser verkligen fram emot detta! 😀
  Kram

 • Svara
  Hanna
  26 november, 2012 at 21:25

  Jag tycker att det är roligare om det är lite blandat.
  att det kan i början av kapitlet lite om vad det handlar om, varför du har valt vissa ingredienser framför de andra, och att vid vissa recept berätta lite om hur de uppkom eller variationsförslag.
  Och att ”mitt i” recepten berätta om något som har med kapitlet att göra, som i kapitlet om ”fredagsgotte”, berätta om hur viktigt du tycker det är attäta när man är sgen mitt i vardagen och inte på fradagen bara för att det är fredag och kanske inte för att man är sugen.

  sånt tycker jag är kul iaf ^^
  Men jag är övertgad om att hur du än gör så kommer dte bli überbra, för det blir det alltid! 😀

 • Svara
  Hanna
  26 november, 2012 at 21:25

  Jag tycker att det är roligare om det är lite blandat.
  att det kan i början av kapitlet lite om vad det handlar om, varför du har valt vissa ingredienser framför de andra, och att vid vissa recept berätta lite om hur de uppkom eller variationsförslag.
  Och att ”mitt i” recepten berätta om något som har med kapitlet att göra, som i kapitlet om ”fredagsgotte”, berätta om hur viktigt du tycker det är attäta när man är sgen mitt i vardagen och inte på fradagen bara för att det är fredag och kanske inte för att man är sugen.

  sånt tycker jag är kul iaf ^^
  Men jag är övertgad om att hur du än gör så kommer dte bli überbra, för det blir det alltid! 😀

 • Svara
  Malin
  26 november, 2012 at 22:13

  Jag älskar din blogg för att den är en bra kombination av helt underbara recept och bra balans snack. Vilket får mig på rätt spår många gånger då jag känner att jag kanske börjar halka av banan åt något håll. Så jag tycker absolut du ska ha med den biten i boken också. Det kommer göra att den får ett bättre touch och förhoppningsvis stå ut lite mer än alla andra receptböcker. Jag skulle älska att ha en bok hemma med en massa smaskiga recept tillsammans med Fanny inspirationen!

 • Svara
  Malin
  26 november, 2012 at 22:13

  Jag älskar din blogg för att den är en bra kombination av helt underbara recept och bra balans snack. Vilket får mig på rätt spår många gånger då jag känner att jag kanske börjar halka av banan åt något håll. Så jag tycker absolut du ska ha med den biten i boken också. Det kommer göra att den får ett bättre touch och förhoppningsvis stå ut lite mer än alla andra receptböcker. Jag skulle älska att ha en bok hemma med en massa smaskiga recept tillsammans med Fanny inspirationen!

 • Svara
  Louise
  26 november, 2012 at 22:24

  Började följa dig för mindre än en vecka sedan och har bläddrat MÅNGA sidor bakåt och fullständigt älskar din blogg.
  Älskar din inställning till mat! Den får mig att må så bra av att läsa om 🙂 Äta ordentlig mat, inte ta allt alltför seriöst, testa sig fram, göra god mat, ingen smalhets, ingen skitmat, gott och bra för både kroppen och huvudet!

  Jag tycker absolut att du ska ha med ”Fanny” i din kokbok. Annars tror jag det kan vara svårt att få fram vad som är speciellt med just din bok!
  Lycka till! 🙂

 • Svara
  Louise
  26 november, 2012 at 22:24

  Började följa dig för mindre än en vecka sedan och har bläddrat MÅNGA sidor bakåt och fullständigt älskar din blogg.
  Älskar din inställning till mat! Den får mig att må så bra av att läsa om 🙂 Äta ordentlig mat, inte ta allt alltför seriöst, testa sig fram, göra god mat, ingen smalhets, ingen skitmat, gott och bra för både kroppen och huvudet!

  Jag tycker absolut att du ska ha med ”Fanny” i din kokbok. Annars tror jag det kan vara svårt att få fram vad som är speciellt med just din bok!
  Lycka till! 🙂

 • Svara
  Frida
  26 november, 2012 at 23:08

  Jag ser heltst att du gör den mer i Fanny-stilen! Kör på att tjata! 😀 Bra att få en uppfattning om VARFÖR du använder det som du använder ju! 🙂
  P.S! Väntar spänt på boken!

 • Svara
  Frida
  26 november, 2012 at 23:08

  Jag ser heltst att du gör den mer i Fanny-stilen! Kör på att tjata! 😀 Bra att få en uppfattning om VARFÖR du använder det som du använder ju! 🙂
  P.S! Väntar spänt på boken!

 • Svara
  Erika
  27 november, 2012 at 07:53

  Hej Fanny!
  Jag tycker om din blogg så mycket för att den handlar om balans, & därför tycker jag det är viktigt att din bok handlar om den! 🙂 dina recept är fantastiska! Kan knappt vänta tills boken kommer ut!! 🙂

 • Svara
  Erika
  27 november, 2012 at 07:53

  Hej Fanny!
  Jag tycker om din blogg så mycket för att den handlar om balans, & därför tycker jag det är viktigt att din bok handlar om den! 🙂 dina recept är fantastiska! Kan knappt vänta tills boken kommer ut!! 🙂

 • Svara
  Anonym
  27 november, 2012 at 09:14

  Jag skulle vilja att du hade mycket recept som är naturligt sötade tex med honung, agave,frukt osv och att du kanske testar att byta ut proteinpulver mot något annat så att de som läser boken kan välja om de ska använda det eller ta något annat.
  Själv vill jag inte använda proteinpulver och jag experimenterar med andra ersättningar istället för det i olika recept som innehåller p pulver.
  Längtar stort efter din bok ,du är ju så duktig!

  Tack!

 • Svara
  Anonym
  27 november, 2012 at 09:14

  Jag skulle vilja att du hade mycket recept som är naturligt sötade tex med honung, agave,frukt osv och att du kanske testar att byta ut proteinpulver mot något annat så att de som läser boken kan välja om de ska använda det eller ta något annat.
  Själv vill jag inte använda proteinpulver och jag experimenterar med andra ersättningar istället för det i olika recept som innehåller p pulver.
  Längtar stort efter din bok ,du är ju så duktig!

  Tack!

 • Svara
  Sofie
  27 november, 2012 at 18:09

  Vad kul, jag lovar att köpa minst en bok! 🙂 Jag tycker som du säger att det ska vara fokus på recepten men också att du ska berätta varför du bakar som du gör, träning och psykisk hälsa 😀 Balans!
  Jag vet inte hur du kommer välja recept eller om du bara kommer att ha nya, men om du har gamla måste du ha med den där chokladmoussetårtan (med avokado), helt gudomligt god!
  Sedan undrar jag också hur du ska göra din bok, dvs har du fått bokkontrakt med ett förlag (och i såfall hur kom du i kontakt med dem) så att den kommer i butik? Eller om du gör din bok via ett tryckförlag och får alla hemskickade, och sen får du sälja dem själv? Någon gång i framtiden vill jag nämligen också göra en egen kokbok, och jag undrar bara hur det går till 😀

  • Svara
   roethlisberger
   27 november, 2012 at 19:48

   hihi den kakan ska GARANTERAT vara med, ja 😉 älskar den, kul att du också gillar den!
   Jag vill inte svara på frågor ang. bokförlag etc riktigt ännu, men jag kan säga att jag inte kommer trycka upp en bok själv och sälja så, utan det blir bok i butik! 🙂

 • Svara
  Sofie
  27 november, 2012 at 18:09

  Vad kul, jag lovar att köpa minst en bok! 🙂 Jag tycker som du säger att det ska vara fokus på recepten men också att du ska berätta varför du bakar som du gör, träning och psykisk hälsa 😀 Balans!
  Jag vet inte hur du kommer välja recept eller om du bara kommer att ha nya, men om du har gamla måste du ha med den där chokladmoussetårtan (med avokado), helt gudomligt god!
  Sedan undrar jag också hur du ska göra din bok, dvs har du fått bokkontrakt med ett förlag (och i såfall hur kom du i kontakt med dem) så att den kommer i butik? Eller om du gör din bok via ett tryckförlag och får alla hemskickade, och sen får du sälja dem själv? Någon gång i framtiden vill jag nämligen också göra en egen kokbok, och jag undrar bara hur det går till 😀

  • Svara
   roethlisberger
   27 november, 2012 at 19:48

   hihi den kakan ska GARANTERAT vara med, ja 😉 älskar den, kul att du också gillar den!
   Jag vill inte svara på frågor ang. bokförlag etc riktigt ännu, men jag kan säga att jag inte kommer trycka upp en bok själv och sälja så, utan det blir bok i butik! 🙂

 • Svara
  Josefin
  27 november, 2012 at 22:34

  Jag sitter just nu och väntar på att plocka ut saffranskakan med mandel och clementin ur ugnen och jagär sååå förväntansfull!

  Angående din bok tycker jag nog att du kan blanda recepten med ”Fanny”, så länge du ändå låter recepten stå i fokus. Ett tips är också att ha någon form av ingrediensregister. Sånt som kan vara bra att ha hemma om vad man kan ersätta vissa ingredienser med.

  • Svara
   roethlisberger
   28 november, 2012 at 07:13

   åååh, vad avis jag blev nu, är himla sugen på lite saffranskaka!! hoppas den smakade 🙂
   tack för tipset! 🙂

 • Svara
  Josefin
  27 november, 2012 at 22:34

  Jag sitter just nu och väntar på att plocka ut saffranskakan med mandel och clementin ur ugnen och jagär sååå förväntansfull!

  Angående din bok tycker jag nog att du kan blanda recepten med ”Fanny”, så länge du ändå låter recepten stå i fokus. Ett tips är också att ha någon form av ingrediensregister. Sånt som kan vara bra att ha hemma om vad man kan ersätta vissa ingredienser med.

  • Svara
   roethlisberger
   28 november, 2012 at 07:13

   åååh, vad avis jag blev nu, är himla sugen på lite saffranskaka!! hoppas den smakade 🙂
   tack för tipset! 🙂

 • Svara
  Therese
  28 november, 2012 at 08:09

  Att göra boken lite mer personlig genom att skriva om din resa och den där ”balansen” kommer nog bara göra boken mer attraktiv och annorlunda än en ”vanlig” kokbok! Lycka till 🙂

 • Svara
  Therese
  28 november, 2012 at 08:09

  Att göra boken lite mer personlig genom att skriva om din resa och den där ”balansen” kommer nog bara göra boken mer attraktiv och annorlunda än en ”vanlig” kokbok! Lycka till 🙂

 • Svara
  Hanna C
  28 november, 2012 at 12:14

  håller med övriga, lite om din resa och om glädjen i bra kost och mat och träning, lite livstil tillsammans med recepten, för det är ju det du skriver om/gör; gott och nyttigt fr livet inte en diet 🙂

 • Svara
  Hanna C
  28 november, 2012 at 12:14

  håller med övriga, lite om din resa och om glädjen i bra kost och mat och träning, lite livstil tillsammans med recepten, för det är ju det du skriver om/gör; gott och nyttigt fr livet inte en diet 🙂

 • Svara
  Lisa
  29 november, 2012 at 08:56

  Hej!
  Min önskan är att du rent receptmässigt tar med så många recept som möjligt UTAN proteinpulver och sådana saker… Förstå mig inte fel, för jag inser att det är bra för dem som tränar hårt, men du vill väl nå ut till gemene man för att förbättra folkhälsan ;)? Kanske kan du nämna eventuella substitut om du har med det? Jag hör nämligen till gruppen som ”bara” tränar ett par ggr/vecka och därför inte använder mig av pulver eller dylikt men jag ÄLSKAR hälsosam bakning och matlagning!

  Ojoj, detta blev en lång kommentar haha, men ett sista tips för upplägget är att kolla igenom blueberrys kokbok – halva med inspiration, förklaringar om vissa ingredienser osv och andra halvan med recept. Svinbra upplägg tycker jag!!!

 • Svara
  Lisa
  29 november, 2012 at 08:56

  Hej!
  Min önskan är att du rent receptmässigt tar med så många recept som möjligt UTAN proteinpulver och sådana saker… Förstå mig inte fel, för jag inser att det är bra för dem som tränar hårt, men du vill väl nå ut till gemene man för att förbättra folkhälsan ;)? Kanske kan du nämna eventuella substitut om du har med det? Jag hör nämligen till gruppen som ”bara” tränar ett par ggr/vecka och därför inte använder mig av pulver eller dylikt men jag ÄLSKAR hälsosam bakning och matlagning!

  Ojoj, detta blev en lång kommentar haha, men ett sista tips för upplägget är att kolla igenom blueberrys kokbok – halva med inspiration, förklaringar om vissa ingredienser osv och andra halvan med recept. Svinbra upplägg tycker jag!!!

Lämna ett svar