Kost mobil Vardagsuppdatering

Hur jag firar publicering av bok

Antar att alla timmar bland hälsorecept, vackra bilder och finfina nyttigheter tar ut sin rätt såhär. Favvo-pizzan, extra pommes och bea till det.

20130324-184705.jpg
Nöjd, mätt och belåten gosar jag nu ner mig i soffhörnet med resterna av gårdagens påskgodis. Ni vet, de där jag fick spel på. För att de är fullständigt himla omöjliga att få loss pappret på. Jag har beslutat mig för att ge dem EN chans till.

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Maria - Helt (h)ärligt!
  24 mars, 2013 at 19:14

  Helt rätt! Älskar människor som blandar ”bra med dåligt” och inte är perfekta. Medvetna val is the shit. Mer sånt till folket! DET är ett sunt ideal i mina ögon. Vet precis vad du menar med de där påskäggen föresten…. 🙂 Grattis till boken föresten!

 • Svara
  Hanna
  24 mars, 2013 at 19:38

  Grattis till boken! Ska köpa den i någon form 🙂
  Ser ruskigt gott ut med pizza!

 • Svara
  Ellinor
  25 mars, 2013 at 11:11

  Allting i livet kräver sin antites och visst kan en pizzar och pommes smaka gudomligt bra emellanåt också 😉
  Grattis till boken också – grymt bra jobbat!

  • Svara
   roethlisberger
   25 mars, 2013 at 11:13

   minst en gång i veckan hämtas pizza här hemma – looove it 😀 och TACK!

Lämna ett svar