Vardagsuppdatering

natten

Jag är, som ni vet, inget fan av kroglivet längre. Jag fick min beskärda del under förra sommaren och hösten; då var det ofta flera dagar i veckan som jag dansade mig igenom med en drink i ena handen och en cigg i andra. Veckorna överlevde jag för att på helgen få leva, så kändes det.

Sen, hittade jag den där gym-kärleken. Och min andra kärlek. Plötsligt var riktig mat, myskvällar i soffan och bra sömn väldigt mycket mer värt. Krogen not so much. Så idag blir det på sin höjd 2 utekvällar om året. Ibland nyktert, för jag tycker inte alkohol är gott, tvärtom. Men är det något som är värre än dagen efter, så är det en nykter syn på nattlivet därinnan. Fyfabian. Så ja, någon enstaka gång om året alkohol-syndar också jag.

Det blev en spontan utgång igår kväll. Eller den var planerad, sen inställd, sen back on track, för att bli inställd igen, för att slutligen bli av ändå. Jag var mest glad för att jag fick användning för andra klädesplagg än mjukisar eller träningskläder 😉 och, att jag råkar ha världens bästa vän som står ut med mig, mina dippar och dalar, toppar och piruetter. Som finns där no matter, om och om igen, och alltid lika helhjärtat. Det var vad som firades inatt, världens bästa vän.
fannyutgangmarsIdag tar jag en fjärde träningsfri dag, för att imorgon köra måndag all in och vara back on track. Önskar er alla en fin söndag så länge!

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  31 mars, 2013 at 11:27

  Säger som dig, när man hittat ”hem” är uteliv inte lika prioriterat.
  Men kul att gå ut någon gång ibland. Jättefin är du! 🙂

 • Svara
  Helena
  31 mars, 2013 at 12:55

  I hear you. Dagen efter är värsta dagen på hela året, och jag minimerar dem också väldigt gärna. Snygg som attan är du iallafall!

 • Svara
  Melanie
  25 april, 2013 at 12:54

  Hur snygg är inte du då?! Sjukt inspirerande blogg också. Toppentips för en bak-oman som inte har folk nog i hushållet för att få allt gottis uppätet snabbt nog för att inte smälla i sig allt själv! Hoppas allt är bra med dig! Kram.

Lämna ett svar