Kost Mellis & Kvällis mobil Vardagsuppdatering

Why complicate things ?

Ja, det är inte alltid fancy bön-brownies eller protein-pimpat gottis jag mumsar när den lilla hungern kommer på besök. Nä, ibland står jag också där och stirrar in i en tom kyl (”tom” som ”i utan förberett gotte”, alltså) och vet inte riktigt hur jag ska överleva om inte kakhålet fylls snarare än snarast.20130405-150056.jpg20130405-150105.jpgKännetecknen för kylskåps-fynd-mellis är ofta att man inte kan se vad sjutton det är man äter. Ovan fotograferade gegga är bottenskrapet ur en förpackning turkisk yoghurt, 2 stora matskedar jordnötssmör, ett hackat päron, en näve cashewnötter och massa kanel (och havssalt…) YUMMIE YUMMIE IN MY TUMMIE !

PS : sista dagen du kan köpa min bok till reducerat pris idag !!! Functional Sweets and Treats innehåller 69 smarriga recept som gör hälsosamt ätande roligare och godare! Flera nyheter som inte hittas här på bloggen, för en billig peng och portabel, perfekt att läsa i iphone eller läsplatta. SKYNDA FYNDA 🙂

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Minna
  5 april, 2013 at 15:59

  Är väldigt nyfiken på din e-bok! 🙂 Undrar dock då jag inte använder proteinpulver eller kasein och det verkar förekomma i de flesta av dina recept, om det är värt för mig att köpa den?

  • Svara
   roethlisberger
   5 april, 2013 at 18:42

   den innehåller många många recept utan proteinpulver! tex frukostar, luncher, middagar, såser och tillbehör – plus massa bakverk och godsaker helt utan PP 🙂 så jag tror nog du skulle hitta saker att göra ur den ändå 🙂

 • Svara
  Adele
  5 april, 2013 at 16:40

  Fanny, du får aldrig sluta blogga! Så jäkla inspirerande.

  • Svara
   roethlisberger
   5 april, 2013 at 18:42

   tack fina du, värmer att höra!

 • Svara
  TB
  7 april, 2013 at 17:48

  Mmm, måste testa det här idag! Är vegan så jag kör med vegansk turkisk yoghurt istället! 🙂 Blir säkert bra med silkes-tofu också!

  • Svara
   roethlisberger
   8 april, 2013 at 08:25

   ja men absolut, silkes-tofu passar ju fint till det mesta 🙂

Lämna ett svar