Inspiration och pepp Vardagsuppdatering

en länk i kedjan för träningsglädje, matkärlek och livsenergi

Japp. Också jag vill dela kärlek.

Länkärlek som fina Sofy så fint sprider med jämna mellanrum och denna gång satte hon igång en urbra skicka-vidare-kedja som jag stolt blivit listad i under topp-fem inspirations-bloggar hos Annie. Jag tar givetvis och ger er fem av mina favoriter också (utan inbördes ordning)!lankkarlek

Sanna (tasty health)– den här damen vet vad hon snackar om! Och det är skönt att kunna förlita sig på hennes kunskap – då hon liksom bara skriver om saker hon kan och förstår sig på, som den duktiga pt och tävlingsatlet hon är! Plus (stort fett plus), hennes recept och bakverk vill man om och om igen bara be henne skicka på posten…

Romeo Patrick – jag älskar denna grabbs blogg. Hans resa. Hans humor. Sättet han kan skriva allvar, och hur han använder sarkasm i precis rätt mängd och på rätt sätt. Allt är så ärligt och öppet och på riktigt och han får mig att le samtidigt som tårarna ofta är nära, för sanningen han sätter ord på berör mig. Jag känner igen mig och jag tycker detta är en av de absoluta bästa bloggarna ”out there” i dagsläget, no doubt.

Annie – klart hon ska ha lite kärlek tillbaka, fina inspirerande Annie! Som ständigt hittar på nya godsaker att frestas med, som fortsätta kommentera peppande ord och ge kärlek inte bara i inlägg likt dessa, utan varje dag sprider hon träningsglädje och matkärlek. Det är att vara en inspiration!

Sara – som sprider lite extra mycket träningsglädje och över huvudtaget sprider glädje med sina inlägg och (!) fantastiska bilder. Tränings-blogg-världens bästa fotograf, aldrig lägger hon upp något annat än snyggt komponerade, härligt färgsatta och sprudlande levande foton på saker som fångats i hennes spännande vardag.

Sofy – sist men inte minst. För att hon aldrig någonsin skriver något ”bara för att”. För att man ser hur vartenda ord hör hemma där hon placerat det, i inlägg både om viktiga saker men också vardagliga ”remember you rock!”-notiser till alla hennes läsare. Hon känns lite som en blogg-mamma för mig, haha. Hon ”hittade mig” och bjöd in mig till bloggar om träning-gänget, hon är min förebild både som bloggare, mamma och framför allt när det kommer till sund inställning till träning och mat och allt ”sådant där”.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar