Inspiration och pepp Tankar om ting Vardagsuppdatering

Alla har vi våra egna Mount Everest vi sattes på jorden för att bestiga

Ibland blir jag trött. Trött på folk. Folks tendenser och talanger för att redan veta precis allting. Om precis alla andra. Precis hela tiden.

Jag kommer på mig själv med att nästan vilja berätta läget för varenda kotte jag träffar – till och med de jag inte träffar, men vet snackar så satans mycket ändå, vill jag berätta läget för. Jag liksom vill vara säker på att de förstår, människors oförståelse har alltid stressat mig. Det är nog vad som misstas för osäkerhet, jag vet att det kan uppfattas som om jag ständigt söker godkännande hos andra. Men i själva verket är jag bara onödigt mån om att vi alla ska leva i någon slags förståelse och harmoni. Med oss själva och varandra. Det vet jag också aldrig kommer ske, vilket stressar mig ännu mer.

Det finns så mycket att säga om det här, om hur vi ska sluta veta så mycket innan vi egentligen vet. Hur vi måste börja förstå att vi inte kan förstå allt. Hur vi borde lära oss att andras känslor är deras sanning, hur avlägsna våra egna de än må vara. Men samtidigt finns det egentligen inte så mycket alls att säga om allt det där, mer än:IMG_4813 copyJag har sagt det förr och jag säger det igen : att vara lycklig, glad och tillfreds tar inte lycka eller glädje från någon annan – så våga vara det utan att ”skämmas”. På samma sätt, förminska aldrig dina, eller någon annans, känslor. Även om de är sorgsna, uppgivna eller tunga. Acceptera och våga se sanningen (dina känslor = din sanning) och jobba sedan utifrån det framåt och bort från det jobbiga!

Du kanske gillar

5 Kommentarer

 • Svara
  Cecilia
  21 april, 2013 at 21:46

  Så fint! Skriv gärna mer om detta och andra tankar!! 🙂

 • Svara
  Cathrin
  22 april, 2013 at 07:52

  Så sant. Fina ord att börja dagen med. Tack!

 • Svara
  Sandra
  23 april, 2013 at 08:25

  Jättte bra skrivet! 🙂 WORD!!

 • Svara
  Nathaly
  24 april, 2013 at 14:37

  Hej,
  Har nyligen hittat din blogg och älskar den.
  Du tar upp viktiga ämne och tankar som jag tror många går runt och funderar på.
  Du slår verkligen huvudet på spiken.
  Tack för att du delar med dig!

  • Svara
   roethlisberger
   24 april, 2013 at 15:50

   vad roligt att du hittat hit – välkommen 😀 och tack, värmer att höra!

Lämna ett svar