Kost

paket från kungen

Igår morse ringde min mamma ; ”eeh du har fått ett paket med tolv kilo godis”.

Den starten på dagen är ju svårslagen! Hela dagen gick jag och bara längtade till att få hämta hem mitt paket och se vad som gömde sig i den vita (gigantiska) kartongen… till kvällen var det äntligen dags, och när jag slitit upp tejp och plast möttes jag av en liten bit av himmelen…candyking1Det var nötter. Det var frukt. Det var mixer och kryddningar och chokladdoppat och yoghurtdragerat. Det var kärlek.candyking3Nog för att godis alltid sitter fint, men att en dag som igår, som var fullspäckad med jobbiga möten och tunga samtal, få 12 (!!) kilo favoritgodis på posten från självaste Candy King… ja, som sagt – svårslaget. Tackar först och främst Parrots ödmjukast, och lovar er läsare att det blir en hel del recept med nötter framöver 😉 5 kilo cashewnötter blir ju liksom ett par raw:a cheesecakes, ett gäng härliga såser och förmodligen en himla massa helt nya recept!candyking2

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  3 maj, 2013 at 14:45

  Åh…vilket guldpaket! 😀

 • Svara
  Jessica
  3 maj, 2013 at 17:00

  Vad roligt! ^^

 • Svara
  Josefin
  3 maj, 2013 at 21:39

  avis!!!

 • Svara
  Sanna Backman
  3 maj, 2013 at 22:13

  Åh vad roligt Fanny! Grattis! Ser fram emot härliga recept med nötter och andra godsaker. Vi hörs snart 🙂
  Kram

 • Svara
  Sabine-Välbefinnaren
  5 maj, 2013 at 14:57

  Verkligen Guldpaket! Jag upplever samma känsla när jag får paket med ekologiska grönsaker levererade till min dörr. Underbart! =)

 • Svara
  Ellinor
  6 maj, 2013 at 12:24

  Men vilken drömstart på dagen! Tänk att få ett sådant paket 😉

Lämna ett svar