Kost mobil Vardagsuppdatering

ÄKTA grekisk yoghurt smakar helt enkelt bättre

Det här är den riktiga grekiska yoghurten. De där byttorna i alla vanliga affärer (Lindahls, tror jag märket heter. De som gör turkisk och rysk yoghurt också, ni vet) är inte the real stuff! Här kan ni läsa mer om det. Och det här, yoghurten ni ser nedan, är också den utan tvekan godaste yoghurten! Klurig att hitta ibland men jag har hittat EN butik i ”min” stad som säljer dem och då gäller det att ladda upp!

20130505-151404.jpg

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Jennifer
  5 maj, 2013 at 15:25

  Hej Fanny!

  Åh jag har letat efter den yoghurten!

  Jag har för mig att jag sett att du bor i Uppsala? Om det stämmer, vilken butik har du hittat yoghurten i? 🙂

 • Svara
  Fanny
  5 maj, 2013 at 20:08

  På vilken affär?? 🙂

 • Svara
  Maria E
  13 maj, 2013 at 15:30

  Så dåligt! Ändå går Lindahls ut med att denna text: ”Hög kvalité ska genomsyra alla våra produkter. Man ska alltid veta vad man får när man köper en Lindahls-produkt”
  Varför då kalla deras Grekiska yoghurt för ”grekisk” om den inte är just det – GREKISK yoghurt? Gillar inte när folk luras så 🙁

Lämna ett svar