Efterrätt och gotte Kost Mellis & Kvällis mobil Recept Vardagsuppdatering

bästa kvälliset

Just precis nu:questbanan2Nä okej. För några minuter sedan. Inte en chans att jag lägger ifrån mig denna skål av yummie:ness för att blogga (förlåt bloggen, du är fin osv men mat är alltid finare) !!

Vad det är var? Jo, det ska jag tala om. I botten, är det profroyo med smak av vanilj och banan. I den är det ett gäng sega Banana Nut Muffin Questbar-bitar. Över alltihop är det jordnöt/vanilj-sås. questbanan1Yes, nu har bodyaction fått in Questbaren i de nya smakerna Banana Nut Muffin och Chocolate Chip Cookie. Jag fick ett paket med dem idag, och även ett par Peanut Butter Cups, ska bli sååå gott att prova dem.

Men, nu kikar vi lite närmare på min fantastiska post workout skål, tycker jag:questbanan3Mmmmmm det satt fint efter kvällens 15 km på cykeln följt av ett axelpass. Profroyo:n gjorde jag genom att mixa 100 g kvarg med en halv banan, en rejäl sked vanilj kasein och en liten liten skvätt vatten med stavmixer. Sedan tryckte jag ner en halv questbar som jag hackat i mindre bitar, och över alltihop hällde jag en tjock sås bestående av PB2, vanilj kasein, lite vatten och havssalt. In i frysen medan jag hängde på gymmet, fram och ”tina” medan jag tog en dusch – perfekt att avnjuta i soffan. Med resterande Banana Nut Muffin-bar vid sidan av. Typ bästa kvällsmålet någonsin.questbanan4

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar