Kost mobil Recensioner Vardagsuppdatering

jordnötssmörshimlen

Igår gjorde jag en beställning från usagodis – redan idag kunde jag hämta ut ett paket fyllt av… damdamdam : jordnötssmör. Jag har väntat länge på att PB Crave skulle finnas åter i lager, så när jag igår såg att de äntligen var inne igen var jag inte sen med att klicka hem två av varje sort (+ ett annat märke som visst var något helt annat än jag tänkt mig… men men, gott är det säkert!)
crave1Smakerna var Razzle Dazzle (mörk och vit choklad, hallon och honung), Cookie Nookie (kakdegs-smak med choklad och honung) och Coco Bananas (banan, choklad, honung).crave3 Min favorit var helt klart Razzle Dazzle. För givetvis provade jag dem allihop på direkten. Jag slog mig ned vid köksbordet – tog tre skedar – började sleva i mig. Alltså, halva burk 1 av Razzle Dazzle:n är nu slut. Så galet god!! Men, det var allihop. Goda alltså. Jättejättejättegoda.crave2Close up. Vi snackar krämigt jordnötssmör, mörk chokladsås, vita choklad-bitar… och inte lite heller – MASSA. Hallonen känner man också, det är en perfekt blandning av alla smaker och jag är helt helt såld. crave4Vill du också prova? Skynda att beställa i så fall, jag såg att de bara har ett fåtal burkar kvar. Jag funderar redan på att lägga en beställning till, innan de är slut igen…

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  28 maj, 2013 at 21:04

  Säkerligen skitgott men kan ju inte vara hälsosamt för fem öre!

  • Svara
   roethlisberger
   29 maj, 2013 at 06:20

   Det beror på vad man klassar som ”hälsosamt”. Dessa innehåller enbart naturliga ingredienser, och energimässigt (kcal) är de precis som vanligt jordnötssmör.
   Det här gör både smaklökar och själ glad, vilket också är hälsa. Enligt mig 🙂

 • Svara
  Josefin
  29 maj, 2013 at 06:05

  Jag kunde verkligen inte stå emot. Razzle var tyvärr slut, men de andra klickades hem i ett naffs…

 • Svara
  Ronja
  30 maj, 2013 at 08:43

  Fanny! Jag läste för ett tag sedan att du har slutat röka. Jag försöker nu, eller bestämde mig igår (haha), att jag SKA sluta röka. För det är sämst.
  Men jag antar att det kommer bli lite svårt – men hur ska jag göra? ahh.
  Utan att gå upp massor (säkert inte ens massor) i vikt (haha..) och för att det ska gå bra? Eller hur gick det för dig? Bra? Hoppas det!

  Hoppas allt är bra med dig, annars.

  Kram, Ronja F

  • Svara
   roethlisberger
   30 maj, 2013 at 08:50

   Hej Ronja!
   Jaa jag har inte rökt en endaste gång sedan jag slutade tvärt i Thailand i Januari 😀 sååå stolt hehe. Det gick riktigt bra. Jag satt och rökte efter en middag på min favoritrestaurang, och så bara… slutade jag. Slängde halva ciggen, kastade ut resten av paketet i soporna och sa bara HERRÅ.
   Jag hade läst nånstans att det är 3 3 3-regeln som gäller. Dvs de 3 första dagarna är jobbiga, sedan blir det ännu lite lättare efter 3 veckor, och efter 3 månader ska det vara helt ok. Så, jag ställde in mig på 3 jobbiga dagar – och de var hemska. Jag fick ångest, svettningar, oro, blev givetvis trött och sur och hade kort stubin.. Men, har man varit utan cigg i 2 dagar känner man mest ”ja NÅN gång måste jag ju sluta, och då gå igenom det här – IGEN?! inte en chans, detta är ENDA gången jag går igenom detta!”
   Jag tänkte också en del på vikt-biten. Har också här läst om att ämnesomsättningen ökar med 10% eller nåt när man röker. Så jag var lite skraj. MEN, jag gick ner. Inte upp ett endaste gram. Jag kunde ju dessutom börja konditionsträna mer, när jag slutade röka. Och pengar!! Så mycket pengar som inte slängs på cigg!!!! Det är värt det, tusen gånger om. Och idag är jag inte sugen på att röka. Ibland blir jag sugen på själva ”myset”, du vet, men att stå bredvid någon som röker räcker GOTT och väl! 🙂

   Kramar, tänker mycket på dig!

 • Svara
  Anna
  30 maj, 2013 at 11:46

  Gött… ^^

 • Svara
  Elin
  30 maj, 2013 at 12:10

  Hej!
  Jag ska snart ta studenten och ska baka en tårta! Har du något förslag på en god och nyttig variant? =)

Lämna ett svar