mobil Vardagsuppdatering

torsdag, 6 juni

Hej helg, tänkte jag skriva. Och det skrev jag ju. Mina dagar är rätt same-same just nu, och jag knappast gör större skillnad på vardag och helgdag. Men allas ledighet, gymmets låsta dörrar och Mr närvaro i hemmet gör ju att det känns som helg och inte bara torsdag.

Jag vet inte vad dagen ger eller hur jag mår. Försöker att inte känna efter. Sitter och laddar musikspelaren (yeah old school mp3 vetni) och tänkte ta cykeln ner för att se om byns andra gym har öppet. Biceps och triceps känns som ett lagom ansträngande start-pass efter flera veckors träningsuppehåll. Om jag nu kommer iväg, och gymmet är öppet, det vill säga.

Igår både bakade jag och lagade middag. Det hör numera till ovanligheterna, ha… en brownie som smakade förvånandsvärt… lite? Den smakade ärligt talat ingenting. Tur att täcket av kokos och körsbär fanns, så man i alla fall kunde skrapa loss det till kaffet. Till middag i solen avnjöts en ny favorit (ja, igen. Allt åker alltid upp på favvo-listan. Men denna var verkligen speciell!) : rabarber-kyckling i ugn. Hos min mor växer det rabarber i ungefär varenda rabatt, så jag fick med mig en hel kasse sist jag var där på fika. Nog för att en paj säkerligen kommer göras snart också – jag ville få ner lite rabarber även i en o- söt maträtt. Så, med kokosmjölk, sambal oelek och honung fick jag till värsta goa middagen igår! Recept kommer.

En sista sak innan jag ska ta mig iväg på den där satans cykeln då. Jag kan hinta om fintävling med finpriser. Storlek större med flertalet vinnare och flertalet priser. Jag vill tacka alla som köpt min bok, och på så vis stöttar mig. Så till er har jag nu skramlat ihop en hel drös grejer jag vill tävla ut! Håll utkik 🙂instamattvajuniGårdagens: coconut/cherry brownie, och rabarberkyckling med jordgubbssallad i kvällssolen.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar