Frågor och svar

Svar på frågor, del 1

Okej. Jag har alltså gjort en video. Herre jesus. Skäms redan. Jag låter som en snurrig mupp. Och ursäkta mitt virr och mina utsvävningar både hit och dit – jag har allvarliga problem med att hålla mig till ämnet ibland. Så se videon med en nypa salt. Döm mig inte. Och är du inte intresserad, strunta i att kolla alls. Hejhopp!

update: fantastisk stillbild youtube fick till…. tack för den.

Du kanske gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Ellinor
  13 juni, 2013 at 14:44

  Verkligen roligt att se dig ”live”.
  Jag hade först bara tänkt se en snutt, bara för att få en bild av författaren Fanny. Men nu, drygt 21 minuter senare, har jag sett hela klippet. Det är verkligen roligt och intressant att lyssna till dig och dina kloka resonemang.
  Ser fram emot att både läsa- och se mer av dig framöver.

  Kram

 • Svara
  Patrik
  13 juni, 2013 at 14:52

  Riktigt bra, du behöver inte alls skämmas över den videon 🙂 Tycker det var bra svar på frågorna och du har en sund inställning. Kanske tycker jag det för jag har ungefär samma inställning till det mesta.

 • Svara
  Annie
  13 juni, 2013 at 15:09

  Jag sitter just nu och skrattar lite för mig själv – inte för att dina svar var konstiga på något sätt (tvärtom riktigt bra och du svävar ut på samma sätt som mig)..Utan för att men alltid har en ”bild” av hur människor pratar när man läser en blogg – man skapar sin egen bild liksom.

  Du krossade nu den – i mina bilder pratar liksom alla Skånska 😉

 • Svara
  Madde
  13 juni, 2013 at 15:32

  Åh vad roligt och intressant! Och vad söt du är! 🙂 Du behöver verkligen inte skämmas över videon. Ser fram emot resterande videos 🙂

 • Svara
  Jonna
  13 juni, 2013 at 15:42

  Hej Fanny! Jag undrar om du har några tips på bra ”basvaror” att ha hemma när man vill baka mer hälsosamt?
  Ser fram emot kommande videos och tack för en superbra och inspirerande blogg!

  • Svara
   roethlisberger
   13 juni, 2013 at 18:13

   jag kan ju säga vad JAG gillar att ha hemma för eventuella bak-infall 🙂
   – Olika mjölsorter, bla: kokos- nöt- dinkel- och soyamjöl
   – fetter, tex kokosolja och avocado
   – saker att ”fylla ut” med, tex äppelmos, avocado, olika puréer
   – proteinpulver, vassle eller kasein är de jag främst använder. Vanilj är en bra bas-smak att ha, tycker jag
   – torkade bär och frukter (osötade)
   – osaltade nötter och frön (kan man också göra eget nötmjöl med)
   – nötsmör av olika
   – CHOKLAD. Såklart.
   – bönor av olika slag, tex kikärtor, vita- och svarta bönor

 • Svara
  Ingrid
  13 juni, 2013 at 15:58

  Åh! Du är så himla bra! ’Nuff said.

 • Svara
  Sally
  13 juni, 2013 at 17:02

  A du later inte alls som jag trodde. Men du verkar underbar 🙂 Och jag gillar din instàllning till allt och ”njot” av ditt ”svammel”. Fortsatt att vara du!

 • Svara
  felicia
  13 juni, 2013 at 17:18

  Du är bäst!!

 • Svara
  Sofie
  13 juni, 2013 at 17:41

  Kul att se dig live 😀

 • Svara
  Jossan
  13 juni, 2013 at 18:07

  Okej, härmed är jag kär i dig! Bra svar, känner igen mig, lagomt flummig och söt som få! Fortsätt med ditt, tro på dig själv och må bra! 🙂

 • Svara
  Carro
  13 juni, 2013 at 19:49

  Herregud vad du är vacker!

 • Svara
  linda
  13 juni, 2013 at 20:20

  Fan vad jag vill hänga med dig Fanny! Älskar sedan innan din blogg men superkul att se lite mer av dig!

 • Svara
  Camilla
  13 juni, 2013 at 22:03

  Härligt att se dig live! Sötare människa får man leta efter. Du inspirerar verkligen mig för du verkar ha ett hälsosamt och ”enkelt” sätt att leva på. Och en jäkligt (förlåt) smart tjej verkar du vara! Grym är du… fortsätt så 🙂 kram

 • Svara
  isabell
  13 juni, 2013 at 23:27

  fanny, goding, vad jag saknar dig!!!

 • Svara
  Sara
  14 juni, 2013 at 16:44

  Så himla grym video!! Jag såg först att den var 20 min lång och tänkte ”ah, får väl se om jag orkar se hela då…” men de där 20 minuterna kändes som 5! Du fångar en verkligen, hur vet jag inte men på något sätt gör du det i alla fall.

  P.S. Bör nämnas att detta är en av mina favoritbloggar som jag tittar till dagligen. 🙂

 • Svara
  Emma
  16 juni, 2013 at 20:36

  Så otroligt söt du är Fanny! Du får mig att le och jag gillar dig. Såg just hela videon och tycker du svarar så klokt på frågorna, du ska absolut inte skämmas! Kul att se dig ”live” tycker jag 🙂

 • Svara
  J
  19 juni, 2013 at 19:09

  Älskar detta!
  Du är så himla vältalig & en fröjd att lyssna på! Ser fram emot kommande videoinlägg!

Lämna ett svar