Kost Vardagsuppdatering

min första beställning från fitnessguru

Förra veckan la jag min första beställning från fitnessguru. Flera av mina proteinpulver börjar ta slut och även om jag (näst intill) aldrig dricker en shake rakt upp och ned, så bakas och ”fluffas” det ju en hel del här hemma. Så, 5 burkar har jag nu knökat in i de redan överfulla skåpen. Mr suckar och skakar på huvudet medan han dricker sin a-fil och tuggar i sig en banan. Vi prioriterar lite olika saker till hemmet, så att säga. Men (!) fluff har även han svårt att motstå, tro mig. Alla älskar fluff. I alla fall mitt fluff, det är rätt oslagbart, om jag får säga det själv… 😉

I alla fall. De fem burkarna innehöll i alla fall följande: onewhey i smaken vit choklad/jordgubb – onewhey isolate i smaken jordnötssmör onebake (neutral) – oneegg i smaken blueberry cheesecake – onecasein i smaken cookie doughfitnessguruPPMmm jag har i huvudet givetvis redan skapat ungefär femtioelva recept, först ut att testa blir nog ett fluffigt hamburgerbröd till kvällens hemgjorda burgare som jag planerar att serva med en avocado- och jordgubbssalsa… tätt följt av en smulpaj med sommarbär och jordnötssmörs-smultäcke. Är det recept som kan locka kanske?

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  28 juni, 2013 at 10:02

  Jag vill ha hamburge receptet =D

 • Svara
  Frida
  28 juni, 2013 at 11:26

  Recept och en smakreccension tas tacksamt emot! Mitt casein börjar ta slut och jag måste skaffa nytt. Kan du rekommendera finessguru?:)

  • Svara
   roethlisberger
   29 juni, 2013 at 09:01

   jag har använt det lite nu, kaseintet, och nej jag kommer inte köpa det igen. Kan inte hålla med om smaken ”cookie dough”, men vet inte vad jag ska säga att den smakar… svårdefilerat. Den sväller inte alls lika bra som jag är van att mitt kasein brukar.. vilket för mig är själva ”grejen med kasein”, och varför jag ens köper det. Men ja, smaken är som baken, och de andra smakerna kanske iaf smakar bättre 🙂

 • Svara
  Ida
  28 juni, 2013 at 13:05

  Du får jättegärna skriva vad du tyckte om de olika smakerna sen! Ser fram emot recepten 🙂 när kommer nästa videoblogg förresten?! 😀

 • Svara
  linda
  29 juni, 2013 at 14:16

  blev lite nyfiken på hur du gör ditt fluff? jag är själv inget direkt fan, men du kanske sitter inne på något hemligt knep för att det inte ska smaka intetsägande och konstgjort…?

 • Svara
  amanda
  1 juli, 2013 at 04:03

  Spännande. Ser fram emot dessa recept då jag själv använder flera produkter från Fitnessguru. Fluffar minst en gång om dagen 😉 pb isolate har jag ej provat, var den god i sig??? Kram

 • Svara
  Sophie
  1 juli, 2013 at 12:08

  Hej! Jag ÄLSKAR one whey kiwi yoghurt och strawberry chocolate, de bästa proteinpulvrena på marknaden! Dock är det enda goda caseinet hos Fitnessguru chokladen. Och barsen är goda.

  • Svara
   roethlisberger
   2 juli, 2013 at 05:00

   ja choklad är svårt att inte få till – ska nog testa det nästa gång! fick med en test-påse kiwi/yoghurt så ska bli gott att testa den 🙂 misstänker god smak precis som du säger 🙂 barsen ser ju också för smarriga ut, kanske plockar hem en låda. vilken av smakerna skulle du rekommendera?

 • Svara
  Emma
  1 juli, 2013 at 20:21

  Skriv gärna vad du tyckte sen 🙂 Har bara beställt från gymgrossisten så är kul med utlåtande om andra leverantörer. Tack för en fin blogg, kram

 • Svara
  katarina
  10 juli, 2013 at 09:33

  hej fanny! tänkte beställa hem lite nytt från fitnessguru, funderar bl.a. på one egg blueberry/cheesecake. hur tycker du den smakar? såg att du fått ett prov av one whey kiwi/yoghurt också, vad tyckte du om den? jag har jordgubb/vit choklad hemma, tycker den är alldeles för söt att dricka som shake men ljuvlig att fluffa med hallon. är lite känslig för sötsliskiga smaker så hoppas att blueberry/cheesecake och kiwi/yoghurt är lite fräschare i smaken, vad tycker du? har du annars nåt tips på ett fräscht, lite syrligt protein?

Lämna ett svar