Kost mobil Övningar Träning Vardagsuppdatering

en fin lunch och ett svettigt pass fyllt av tabata

Detta var min fina sommarlunch som intogs i skuggan vid poolen tidigare idag:lunch1schweiz lunch2schweiz Jag smälte sedan maten en timme eller två i solen, innan jag körde ett svettigt pass på rummet. Tabata is the shit på semestern hörrni, framför allt om man som jag nu inte har tillgång till gym! Jag har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde efter dagens 40 minuter non-stop tabata-intervaller. Det kan i och för sig ha haft med hettan här nere att göra också… Schweiz må tillhöra samma världsdel som Sverige, men det är verkligen ett annat klimat här!

Dagens pass tänkte jag egentligen köra ute, men det var på tok för varmt. Hade jag varit ute hade jag avslutat med sprinter, då jag idag ville fokusera på ben och bål. Och explosivitet, förstås. Men, för varmt som sagt så istället körde jag inomhus och la till två fyra-minutare och hela ”programmet” hade alltså fokus : ben och bål. Flås, hjärt-pump och svett kom liksom på köpet 😉

 • Thrusters
 • Utfall höger ben
 • Utfall vänster ben
 • Vandrande planka
 • Benlyft
 • Knäböj
 • Armhävningar / planka (varannan)
 • Stående bålböj (varannan höger/vänster)
 • Dips

Nä, dips har inte mycket med ben och bål att göra, kanske ni tänker nu. Jag ville mest ”pumpa ur mig” lite och dips är lite hatkärlek hos mig så jag slängde in det på slutet bara för att.. Nu såhär i efterhand kanske ett pass med mer armar och mindre ben hade varit vettigt, då vi imorgon ska bestiga berg, jag och min far… menmen! Dubbel träningsvärk i benen är ju bara nice… eller?

Du kanske gillar

Inga kommentarer

  Lämna ett svar