Som jag skrivit så många gånger förr gillar jag ”snabbmat” när jag kommer från gymmet. Jag brukar förbereda i den grad att jag tinar eller lägger fram proteinkällan – dvs ställer en burk bönor eller lägger fram en kycklingfilé eller liknande, på köksbänken innan jag går och tränar. Sen när jag kommer hem bara steker jag upp det och parar ihop med smått och gott från kyl och skafferi. Från att jag kliver in genom dörren till att jag sitter vid bordet brukar det ta runt en tjugo minuter – precis lagom!
Idag körde jag på kyckling och rödlök med grädde+hey bombay buljong+färsk koriander och till det fräste jag upp ett gäng champinjoner med tamarisoja och kokossirap. Den kombon kompisar, den är helt himla amejjsing!! Och det är även dagens fredagstips, för enkla tips är bra tips. Ha nu en fin fredag!
4 Kommentarer
Liselott
31 oktober, 2014 at 22:18Alltså. Jag FÅR verkligen inte köpa någon mer krydda eller kryddliknande substans. DET FINNS INGEN PLATS. Men den där tamarisojan såg ju himla spännande ut…
Ack, alla dessa fruktansvärda i-landsproblem… 😉
Liselott
31 oktober, 2014 at 22:18Alltså. Jag FÅR verkligen inte köpa någon mer krydda eller kryddliknande substans. DET FINNS INGEN PLATS. Men den där tamarisojan såg ju himla spännande ut…
Ack, alla dessa fruktansvärda i-landsproblem… 😉
FRUKOSTERA
1 november, 2014 at 15:14Åh så gott det ser ut! 🙂
http://frukostera.blogg.se
FRUKOSTERA
1 november, 2014 at 15:14Åh så gott det ser ut! 🙂
http://frukostera.blogg.se