Vardagsuppdatering

att bestiga berg

schweizbergenIdag besteg vi en liten kulle, jag och pappa. Strax innan lunch tog vi banan halvvägs upp, sedan gick vi andra halvan. På en knapp timme var vi uppe, där lunch intogs innan vi gick ner till mellan-stationen igen. Där tog vi sparkcyklar och brummade ner för berget i världens fart. Jag har bränt mig på axlarna, har redan träningsverk i delar av benen och fötterna jag inte är van att använda men som fick jobba idag, och efter grillning i kvällssolen lär jag slockna tidigt ikväll. Pjuh, bra dag ändå!

Imorgon en sista dag innan avfärd hemmåt igen på onsdag, så jag kommer mest njuta av värmen (34 grader på kvällen idag), solen och poolen, köpa en rejäl laddning choklad och ost att ta med hem, och så ska jag bjuda far+fru på middag som avslut. Den här resan har varit överförväntan bra, faktiskt.

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar