Vardagsuppdatering

Tillbaka i Sverige – lite tankar och tacksamhet

Åter på svensk mark möttes jag igår av VÅR. Nere i Schweiz var det redan sommar; middagen åts ute i linne, poolen var fylld och fräknarna livade upp ens vinterbleka ansikte. Att jag skulle komma hem till mysljummet Sverige hade jag inte räknat med, men tycker såklart är underbart!

Jag känner mig själv nog för att veta att det tar ett tag för mig att komma på banan igen efter tripper likt den jag nu varit på. Även om det är roliga saker jag ägnat mig åt; dels FIBO-mässan i Tyskland, och besöket hos familjen nere i Schweiz var ovanligt lyckat – så drar det energi. Jag kan inte riktigt styra hur mycket som dras utan blir alltid tömd och måste laddas om när jag kommer hem. Ingen idé att stressa upp sig.

chx2

Fina dagar i Schweiz med min fina pappa; roadtripp i bergen och lunch vid sjön. Gott för själen.

Igår vilade jag från träning och ägnade mig istället åt storhandling, dammsugning och annat ”hemmafix”. Idag betar jag av mail, går igenom bokföring och ställer mig i köket för ett par jobb som fått vänta medan jag varit iväg. Utanför fönstret skiner solen så på något vis ska jag försöka njuta av den också.

Min sista dag i Schweiz spenderade jag i den så himla vackra staden Luzern med min vän Dominique. Vi sågs sist förra vintern vilket såklart var alldeles för länge sedan så en heldag med ett roligt träningspass, matlagning + lunch, och ett flera timmar långt catch up talk, var minst sagt på sin plats.

Hur vi lärde känna varandra, boendes i helt olika delar av Europa? Instagram. Love that shit.fannydome2

Det där är intressant; sociala medier och hur de kan hjälpa en hitta soulmates en annars aldrig skulle ha funnit.

Har ni hittat lite extra fint folk över instagram, bloggvärlden eller kanske någon annan hemsida eller app? Berätta! Jag har sociala medier att tacka för många av mina finaste vänner (till exempel ”tasty-health–Sanna”), och det är solstrålar som Annie som gör skånebesöken lite extra fina. Att få fotografera inspirerande kvinnor som Malin är också något som aldrig skulle skett utan den här bloggen och allt skrivandet av den innebär. Just instagram var ju vad som ledde mig till Omid och Parsapower, som i sin tur tog mig till Tyskland och FIBO och en himla jättejättebra helg där nere.

dusseldorf

 

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Paula
  21 april, 2015 at 10:28

  Jag har blivit kompis med Erika (https://hejaerika.wordpress.com/) och Sofie (http://merajag.devote.se) via bloggen, så himla fint och det är verkligen vänskaper som aldrig hade blivit av annars antagligen eftersom vi inte har en gemensam punkt förutom att vi bloggar alla tre och läser varandras bloggar. Så sjukt coolt.

 • Svara
  Paula
  21 april, 2015 at 10:29

  Och förresten, jäklar vad bloggen blev snygg med nya designen!!

 • Svara
  Mari
  22 april, 2015 at 17:20

  Vad fin bloggen blivit =)

Lämna ett svar