Vardagsuppdatering

grattis till mig själv

Åldersnoja har jag inte ännu. 21 låter väl bra. Precis som 20 och 22. Och 25. Och 30. Jag bryr mig inte. Inombords är jag liksom samma Fanny. Det kan däremot ge mig lite ångest. Att jag är samma människa men tiden rinner ifrån mig. Att jag inte kommit dit jag vill på x antal plan i livet. Å andra sidan har jag kommit väldigt långt, på plan jag inte visste fanns. När jag börjar fundera på sådant, slutar det alltid med att jag konstaterar ”ja, inte fan kan jag påverka tiden ändå”, och så bara finner jag mig i läget. Vad ska man göra? Känns väldigt okontruktivt att gå och vara bitter över något man inte kan påverka. Något jag däremot kan påverka, är mitt 21:a levnadsår, så jag ska göra mitt allra bästa för att göra det till ett kick-ass bra år! Såklart.

Dagen i sig kommer inte vara vidare avancerad, utan det blir favoritfrukosten framför senaste idol-avsnittet som jag missade, träning i lugn och ro, matlagning och ätande, födelsedagsfikande med vän, matlagning inför middag ikväll då mor+man+lillebror kommer och äter. Det blir en enkel, men förhoppningsvis god middag med tillhörande efterrätt. Jag planerar att ta bilder och visar er dem då imorgon, såååklart 🙂

En sak till. Jag lägger löjligt mycket tid på att skriva blogginlägg ; långa och djupa som enkla och snabba, men de kommer liksom inte längre än att de blir utkast. Något saknas ofta, antingen tycker jag att en bild hör till, eller så vill jag länka korrekt källa/inspiration, eller så bara virrar jag iväg och inser att ingen vill läsa en roman när de klickar sig in här – det blir helt enkelt för långt och tungt. Så, jag bloggar mer än ni tror 😉 haha. Nej men allvarligt, blogginlägg kommer snart! Har som sagt en hel del jag vill dela med er.

Som avslut en ca 19 (?) år gammal bild. Blond, blåögd (och ofantligt moderiktigt klädd) köttbulle-Fanny.gunga

Du kanske gillar

22 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  23 augusti, 2013 at 07:29

  Grattis! Novell, roman eller kort text i form av ”stödanteckningar” är ovidkommande för min de. Jag är i princip dubbelt så gammal som du, men lär mig massor av dig, dina tankar, funderingar och erfarenheter. Så, fortsätt skriva!

 • Svara
  Jenny
  23 augusti, 2013 at 07:29

  Grattis! Novell, roman eller kort text i form av ”stödanteckningar” är ovidkommande för min de. Jag är i princip dubbelt så gammal som du, men lär mig massor av dig, dina tankar, funderingar och erfarenheter. Så, fortsätt skriva!

 • Svara
  Annie
  23 augusti, 2013 at 07:33

  Lika söt som liten! Hoppas du får en fantastisk födelsedag – och jätteGrattis!

 • Svara
  Annie
  23 augusti, 2013 at 07:33

  Lika söt som liten! Hoppas du får en fantastisk födelsedag – och jätteGrattis!

 • Svara
  nathalie
  23 augusti, 2013 at 08:48

  Grattis söta!

 • Svara
  nathalie
  23 augusti, 2013 at 08:48

  Grattis söta!

 • Svara
  vickan
  23 augusti, 2013 at 09:46

  Grattis Fanny! Hoppas du får en riktigt härlig dag.

 • Svara
  vickan
  23 augusti, 2013 at 09:46

  Grattis Fanny! Hoppas du får en riktigt härlig dag.

 • Svara
  elin
  23 augusti, 2013 at 09:54

  stort grattis! 😀 hoppas det blir en fin dag!

 • Svara
  elin
  23 augusti, 2013 at 09:54

  stort grattis! 😀 hoppas det blir en fin dag!

 • Svara
  Sofia
  23 augusti, 2013 at 12:42

  Haha, gud vilken söt bild!!! Och stort grattis på din dag Fanny! 🙂

 • Svara
  Sofia
  23 augusti, 2013 at 12:42

  Haha, gud vilken söt bild!!! Och stort grattis på din dag Fanny! 🙂

 • Svara
  M
  23 augusti, 2013 at 14:50

  Grattis! Jag läser gärna en roman som är skriven av dig:)

 • Svara
  M
  23 augusti, 2013 at 14:50

  Grattis! Jag läser gärna en roman som är skriven av dig:)

 • Svara
  Jossan
  23 augusti, 2013 at 17:43

  Grattis på din stora dag! 🙂 Än är du ung men så klok ändå!! 🙂 Grattis grattis 🙂
  Testade att göra tonfiskbullar i veckan. Vilken bra idé du bidrog med där! Smakade ju underbart! 🙂

 • Svara
  Jossan
  23 augusti, 2013 at 17:43

  Grattis på din stora dag! 🙂 Än är du ung men så klok ändå!! 🙂 Grattis grattis 🙂
  Testade att göra tonfiskbullar i veckan. Vilken bra idé du bidrog med där! Smakade ju underbart! 🙂

 • Svara
  Emma
  23 augusti, 2013 at 20:54

  Så himla söt! Grattis och hoppas du haft en fantastisk dag!

 • Svara
  Emma
  23 augusti, 2013 at 20:54

  Så himla söt! Grattis och hoppas du haft en fantastisk dag!

 • Svara
  Susanne
  24 augusti, 2013 at 06:39

  Grattis i efterskott Fanny!!

  Av vad jag läser på bloggen så verkar du redan ha kommit så himla långt. Jag önskar ibland att jag hade kommit dit du hade kommit när jag var 21. Idag är jag 27 och tror att jag börjar närma mig samma sunda värderingar som du har.
  Jag är inte arg och hatar inte gamla mig, men jag gillar inte flera av de sidor jag hade då.
  Men sedan slår det mig att många människor fortsätter att vara lika osäkra som de var som fjortonåringar fram tills de är 50, så jag är tacksam att jag fick komma till viktiga insikter redan nu.

  Hoppas du hade en fin födelsedag! <3

 • Svara
  Susanne
  24 augusti, 2013 at 06:39

  Grattis i efterskott Fanny!!

  Av vad jag läser på bloggen så verkar du redan ha kommit så himla långt. Jag önskar ibland att jag hade kommit dit du hade kommit när jag var 21. Idag är jag 27 och tror att jag börjar närma mig samma sunda värderingar som du har.
  Jag är inte arg och hatar inte gamla mig, men jag gillar inte flera av de sidor jag hade då.
  Men sedan slår det mig att många människor fortsätter att vara lika osäkra som de var som fjortonåringar fram tills de är 50, så jag är tacksam att jag fick komma till viktiga insikter redan nu.

  Hoppas du hade en fin födelsedag! <3

 • Svara
  Tanja
  24 augusti, 2013 at 12:20

  Grattis i efterskott! Hoppas du hade en härlig dag 😀

 • Svara
  Tanja
  24 augusti, 2013 at 12:20

  Grattis i efterskott! Hoppas du hade en härlig dag 😀

Lämna ett svar