Efterrätt och gotte Fannys Favvo Frågor och svar Inspiration och pepp Kost Mellis & Kvällis Recensioner Vardagsuppdatering

Fannys Favvo : ännu mer bars

Jag har skrivit om barer förr, och som den godisråtta jag är går de allra flesta ner. Däremot är jag inte så frälst av de där raw:barerna – det finns vissa guldkorn så som Bounce-bollarna (jättejättejättegoda) och några av smakerna raw bites (äpple kanel? Ja, äppelkaka på bit, yummie)

Som så väldigt många andra älskar jag questbars. Dess pris älskar jag mindre. Därför är jakten på andra gobitar ständig och de får gärna var lite bekvämare att köpa (dvs typ minus beställning från USA med tillhörande frakt och ev tull…) gärna i SVERIGE.

Så kom den där Nutri Nick. Bra innehåll, bra smak och ja, betydligt enklare att få tag på. Även kex choklad-varianten smakar oväntat bra! Jag vet inte riktigt vad jag väntade mig, men den smakade riktigt bra!! Egentligen vet jag inte vilken funktion den ska fylla, men om man av en eller annan orsak inte kan/vill äta en ”vanlig” kexchoklad, så skulle jag absolut rekommendera denna, slående lik! Själv föredrar jag dock chokladvarianten av de ”vanliga” barerna. Duh, choklad choklad choklad…bars23

Goodlife är sedan länge en favorit, jag äter dem som godis! Och med det menar jag att det ofta slinker ner en till kaffet innan frukost eller som efterrätt när jag är lite småsugen. Hackad i bitar över prottefuffet eller glassen får man lite extra tugg och smak, mmmm vardagslyx!bars22

Många frågar vad jag tycker om fitnessguru’s grejer, och av barerna har jag provat samtliga, utom chokladen (ha, jag vet! Men de var slut när jag beställde) och de är väl goda. Söta. Här snackar vi godis. Konsistensen är liksom… ja, godis. De flesta har jag ätit just i brist på vanligt godis, eller skickat med Mr. när han vill ha smidiga mellanmål i fickan. Jag kommer inte köpa dem igen, men både goodlife och nutrinick står på favvo-listan! 🙂bars21

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  2 oktober, 2013 at 19:53

  Kan du inte rangordna smakerna på goodlifebarsen? Nyfiken, har själv bara testat caramel coco

  • Svara
   roethlisberger
   3 oktober, 2013 at 06:27

   jag gillar peanut och blueberry mest, chokladen har en hint av mint eller nåt tycker jag, men den är också god. caramel coco var länge sedan jag smakade men vill minnas att jag gillade den!

 • Svara
  Elin
  2 oktober, 2013 at 19:53

  Kan du inte rangordna smakerna på goodlifebarsen? Nyfiken, har själv bara testat caramel coco

  • Svara
   roethlisberger
   3 oktober, 2013 at 06:27

   jag gillar peanut och blueberry mest, chokladen har en hint av mint eller nåt tycker jag, men den är också god. caramel coco var länge sedan jag smakade men vill minnas att jag gillade den!

 • Svara
  Jennie
  7 oktober, 2013 at 19:04

  Jag gillade verkligen INTE Nutri Nicks-barsen!! :/ ”Fel” konsistens och smakade proteinpulver eller nåt syntetiskt typ..!

  Goodlifebarsen va läääänge sen jag åt, så vet inte om de förbättrats.
  Äter inte så mkt bars o sånt längre. Gillar Raw Bites även om de e lite för söta ibland tyvärr (för min smak asså). De bästa barsen åt jag i Australien, men de går tyvärr inte att beställa därifrån heller 🙁

  • Svara
   roethlisberger
   8 oktober, 2013 at 05:58

   åh vad typiskt att ha hittat sin favvo och sedan inte kunna äta/beställa hem dem något mer 🙁
   smaken är väl som baken! själv gillade jag vissa nutrinicks bättre, den i vanilj var INGEN hit, just konsistensen som du nämner.. men chokladen var god, tycker jag 🙂 goodlife’s är grymma!!! älskar dem.

 • Svara
  Jennie
  7 oktober, 2013 at 19:04

  Jag gillade verkligen INTE Nutri Nicks-barsen!! :/ ”Fel” konsistens och smakade proteinpulver eller nåt syntetiskt typ..!

  Goodlifebarsen va läääänge sen jag åt, så vet inte om de förbättrats.
  Äter inte så mkt bars o sånt längre. Gillar Raw Bites även om de e lite för söta ibland tyvärr (för min smak asså). De bästa barsen åt jag i Australien, men de går tyvärr inte att beställa därifrån heller 🙁

  • Svara
   roethlisberger
   8 oktober, 2013 at 05:58

   åh vad typiskt att ha hittat sin favvo och sedan inte kunna äta/beställa hem dem något mer 🙁
   smaken är väl som baken! själv gillade jag vissa nutrinicks bättre, den i vanilj var INGEN hit, just konsistensen som du nämner.. men chokladen var god, tycker jag 🙂 goodlife’s är grymma!!! älskar dem.

Lämna ett svar