mobil Vardagsuppdatering

Välkommen hem Fanny

Jo men gud så bra jag bloggade från London då. Visst fanns internet på hotellet – problemet var väl snarare att jag inte befann mig där. Vilket i och för sig bör klassas som en positiv sak när man är på långweekend med sin pappa man träffar typ två gånger om året. Så jag ber inte om ursäkt utan visar er istället de få bilder som togs under helgen.

Ja. Först ville pappa åka på busstur. Ja, en sådan där diskret röd sak med färgglada bokstäver längs sidorna, dubbla våningar och guider i mikrofoner. Inte riktigt min grej men vad gör man inte för sin käre far.. hur som helst var det faktiskt riktigt bra; efter två och en halv timme på taket hade man rätt bra koll på var saker och ting lång, avstånd osv osv…
bild-2Torsdagkväll bjöd på musikal, i form av Thriller Live som var en enda lång hyllning till Michael Jacksson. Givetvis fruktansvärt underhållande och bra. (vi såg även We Will Rock You, den var också väldigt bra!)bild 1Jag letade upp inte bara en utan två Whole Foods och självklart var det kärlek! Nedan ser ni till exempel väggen av diverse frön, gryn, nötter, frukter och torkade bönor som man kunde mala till eget mjöl.. mmm… Och eget nötsmör, kunde man göra på plats. Kryddor, grönsaker, konserver, smaksättare, hälsotillskott, hudvård och gud vet allt fyllde vackert lokalerna och jag avundas de som har en Whole Foods nära. Himmelriket! 20131116-000803.jpg 20131116-000817.jpg 20131116-000825.jpgJag handlade givetvis lite på just Whole Foods, det var faktiskt mitt enda inköp denna helg. Kläder, skor och smink är inte riktigt min grej. Kan inte minnas sist jag köpte smink faktiskt, knappt när jag använde det jag har hemma… Mat och gotte däremot, det njuter jag ju av varje dag – enligt mig helt rättfärdigad prioritering gällande shopping och vad jag lägger pengar på alltså! 🙂 lite mer om exakt vad jag köpte imorgon, nu är jag så trött att jag nästan somnar över tangentbordet. Börja veckan bra imorgon finisar!

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar