kitchenstories Kost Okategorierat Vardagsuppdatering

Mina senaste ordrar från Iherb och ny flik i menyn: GUIDER

Har ni sett att bloggen inte bara har fått ett nytt fint receptindex, utan nu även har en flik som heter ”GUIDER”? Det är helt enkelt en sida där jag samlat ett par guider inom olika områden jag ofta får frågor. I dagsläget finns de här 5 guiderna:

  • Ingredienser
  • Byta ut ingredienser
  • Måttomvandling
  • Baka med proteinpulver
  • Fannys Iherb-guide

Är det något mer du önskar mig skriva en guide om? Lämna en kommentar!

På tal om Iherb fick jag i förra veckan hem två små ordrar med smått och gott jag beställt, såhär såg ena varukorgen ut och såhär såg den andra ut. Något jag aldrig beställt förut men som jag nu upptäckte att det finns en hel massa varianter av är iste som en brygger som helt vanligt te – fast det behöver inte vara varmt vatten utan man kan göra det med kallt vatten direkt. Har ni provat? Självklart kan en brygga te som vanligt och låta svalna för att sedan dricka som iste, men tja, de där gångerna en vill ha sitt iste NU så är ju det här hur smidigt som helst!iherbjuly16

En annan grej som jag blev glad när jag hittade i Iherbs (enorma-never-ending) sortiment var råa macadamianötter, för det är så väldigt svårt att hitta orostade, osaltade macadamianötter här i Sverige… iherbjuly162

Ja och så vart det lite chokladigt och färgglatt också, såklart. Tre kartonger från Atkins med chocolate candies (som Smarties)chokladdragerade jordnötter (som M&M’s) och Peanut Butter Cups. Det är tre favoriter som jag ofta ”fyller ut” mina ordrar med för att komma upp i rätt pris/vikt.iherbjuly163

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar