Inspiration och pepp Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Lite nytt. Och gott. Och så.

Vid det här laget är de flesta bekanta med (eller har i alla fall hört talas om) steviadroppar och nutrinick-barer. Det är LUBfoods som tillverkar varumärket Nutri-Nick och de distribuerar även flertalet varumärken inom hälsa- och livsmedel i Sverige. Nytt är till exempel protein- och fibershaken Purition. Purition shakes har ett högt proteininnehåll, fröer som chia- och linfrön, mandel- och kokosmjöl och är sötade med steviaglykosider. De är även glutenfria, har lågt GI, högt fiberinnehåll, högt proteininnehåll, är 100% naturliga ingredienser, innehåller inga konserveringsmedel och är GMO-fritt. Ett riktigt bra alternativ om man vill ha något rent protein-tillskott, med andra ord! Idag damp en liten test av smaken pistage ner i min brevlåda och jag ser fram emot att smaka då jag älskar pistagenötter!
puritionI samma paket låg även ett par tester på nya müsli’s och granola’s från Alara – samtliga glutenfria. De låter och ser väldigt goda ut och lär bli frukosttopping imorgon!alara

När vi ändå talar om nya grejer. För några veckor sedan tog jag emot dessa te:er från Four Sigma Foods. Jag har läst på lite om läkessvamp (vilket jag tycker ni ska göra också, här hittar ni massa) och det är verkligen fascinerande hur mycket något så litet kan göra.. jag har än så länge druckit det rakt och upp ned som te – och även bakat med dem! I dagarna får ni ett fantastiskt recept där jag använt Instant Lion’s Mane som inte bara bidrar med härlig smak utan även vad jag skulle kalla superpower! Det finns dessutom massa recept här om ni är intresserade av vad mer för gottigt man kan göra av produkterna. Men som sagt, håll koll här, för jag blev helt lyrisk över receptet jag kommer publicera här imorgon eller lördag! Riktigt gott.
foursigmafoods

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar