mobil Vardagsuppdatering

julmys#2

Första advent var det jag. Jag har haft en helg i julens tecken, med lussbullsbak igår, och julmarknad idag. Vi har inte jättemycket piff och duttdutt här hemma, nästan inga prydnader alls faktiskt, men jag kände att en ”stilren” liten julprydnad ville jag ha ändå.. så på julmaknaden köptes en snygg avlång form (?), lätt silverglittriga kottar, en vit ros med diskret glitter, några grankvistar och ett par kanelstänger. Tillsammans med mina favoritlyktor och lite silvriga småstenar blev det en riktigt fin liten ”prydnad”, om jag får säga det själv! 🙂Skärmavbild 2013-12-01 kl. 21.47.55I år har jag tyvärr ingen julkalender här i bloggen, orken och energin att samla ihop priser har inte funnits den här hösten. Men Både Annie och Anna har riktigt fina kalendrar, så kika in där vetja!

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  1 december, 2013 at 23:09

  Vad fint! Är inte heller så mycket för massor av pynt. Växter och grejer från naturen är finast. Och så ljus såklart!

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  1 december, 2013 at 23:09

  Vad fint! Är inte heller så mycket för massor av pynt. Växter och grejer från naturen är finast. Och så ljus såklart!

 • Svara
  Ellenore
  3 december, 2013 at 09:15

  Hej fina Fanny! Håller med dig, det ska inte vara för mycket krussiduller. Jag har satt upp en ljusstake i huset… som inte ens fungerar.
  Men jag har en annan fundering. Det är såhär att jag flyttar hemifrån om en månad och blir student. Det blir mycket knapert med matpengar (1500-2000 i månaden maximalt) och jag undrar om du har några tips på nyttiga och bra livsmedel som du tycker att man ska ha hemma? 🙂 Kramar

  • Svara
   roethlisberger
   3 december, 2013 at 15:08

   jag skrev för några dagar sedan om hur man har råd att äta hälsosamt.
   men några tips på rak arm är ju konserver, jag har alltid bönor, krossade tomater, tonfisk och ris/bulger/quinoa/pasta hemma. Köper köttfärs/kyckling/fisk/andra storpack när det är extrapris, delar upp i portioner och fryser in. Även frysta grönsaker är bra. Jag sparar ALLA rester. Man kan göra biffar/gratänger/litevadsomhelst av rester! 🙂 kram

   • Svara
    roethlisberger
    3 december, 2013 at 15:08

    och kryddor! kryddor gör vilken tråkig mat som helst kul 🙂 bästa tipset

 • Svara
  Ellenore
  3 december, 2013 at 09:15

  Hej fina Fanny! Håller med dig, det ska inte vara för mycket krussiduller. Jag har satt upp en ljusstake i huset… som inte ens fungerar.
  Men jag har en annan fundering. Det är såhär att jag flyttar hemifrån om en månad och blir student. Det blir mycket knapert med matpengar (1500-2000 i månaden maximalt) och jag undrar om du har några tips på nyttiga och bra livsmedel som du tycker att man ska ha hemma? 🙂 Kramar

  • Svara
   roethlisberger
   3 december, 2013 at 15:08

   jag skrev för några dagar sedan om hur man har råd att äta hälsosamt.
   men några tips på rak arm är ju konserver, jag har alltid bönor, krossade tomater, tonfisk och ris/bulger/quinoa/pasta hemma. Köper köttfärs/kyckling/fisk/andra storpack när det är extrapris, delar upp i portioner och fryser in. Även frysta grönsaker är bra. Jag sparar ALLA rester. Man kan göra biffar/gratänger/litevadsomhelst av rester! 🙂 kram

   • Svara
    roethlisberger
    3 december, 2013 at 15:08

    och kryddor! kryddor gör vilken tråkig mat som helst kul 🙂 bästa tipset

Lämna ett svar