Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

3 fina fredags-tips

Bodystore har 15% på sweetdrops – min favorit när det gäller sötning. Några droppar både sötar och smaksätter gröt, yoghurt, bakverk, raw-bars och ja, i stort sett vad som helst som ska vara lite sötare.

Ecoliving har 40% på allt under helgen – ange koden ”facebooksale” i kassan och skynda innan allt gottit är borta!

Klicka hem min nya kärlek : Instant-dryckerna – alltså jag är helt såld. De är goda, de är superfood deluxe, och jag märker av hur jag mår psykiskt bättre av att regelbundet dricka 1-2 koppar om dagen. Jo det är sant! Ska skriva mer om det, men kan ju redan nu säga att jag är överlycklig – medicinen märker jag ingen skillnad av, men ett gott te gör mig lugnare och lättare till mods?! Helt fantastiskt.instant

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Regnljus
  6 december, 2013 at 21:38

  Åh kan du inte berätta mer om dryckerna? Eller det kanske du gjorde i ett tidigare inlägg..? På vilket sätt mår du bättre psykiskt? Är jätteintressant ju 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   7 december, 2013 at 08:36

   som jag skrev här SKA jag skriva om det, har inte skrivit så detaljerat om de positiva effekterna ännu! Vill bara sammanfatta korrekt information och formulera mina egna erfarenheter bra först 🙂
   På vilket sätt? Ja jag mår bättre bara.. svårt att förklara mer men depressionens annars väldigt svarta täcke har lättat sedan jag börjat dricka dessa! Fantastiskt, är ordet! (trodde jag faktiskt inte, låter ju som hokuspokus 😉 men är sant!)

 • Svara
  Regnljus
  6 december, 2013 at 21:38

  Åh kan du inte berätta mer om dryckerna? Eller det kanske du gjorde i ett tidigare inlägg..? På vilket sätt mår du bättre psykiskt? Är jätteintressant ju 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   7 december, 2013 at 08:36

   som jag skrev här SKA jag skriva om det, har inte skrivit så detaljerat om de positiva effekterna ännu! Vill bara sammanfatta korrekt information och formulera mina egna erfarenheter bra först 🙂
   På vilket sätt? Ja jag mår bättre bara.. svårt att förklara mer men depressionens annars väldigt svarta täcke har lättat sedan jag börjat dricka dessa! Fantastiskt, är ordet! (trodde jag faktiskt inte, låter ju som hokuspokus 😉 men är sant!)

Lämna ett svar