Mellis & Kvällis mobil Vardagsuppdatering

Dan före dan före dan

Hej kompisar! Hur har ni spenderat helgen – trängts med folk på stan för att köpa sista julklapparna, eller uppkrupna i soffan med lussebullar och ett glas julmust? Jag har själv svårt att greppa det faktum att det är julafton om mindre än två dagar. Om 48 timmar lär jag sitta med en mage som står åt åtta hörn efter ett underbart julbord, åh som jag längtar!

Helgen har jag gjort så o-julig som möjligt. Träning, matlagning, sovmorgnar, långfrukostar, och lite umgänge med min favorit-norska som är på besök i stan. Nu har jag precis landat i soffan redo för solsidan med godis från exotic snacks och julmust. Okej, lite jul fick jag till ändå!20131222-185859.jpg

Du kanske gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  S
  23 december, 2013 at 08:11

  Du är så söt!

 • Svara
  S
  23 december, 2013 at 08:11

  Du är så söt!

Lämna ett svar