Fannys Favvo Inspiration och pepp Träning Vardagsuppdatering

det första jag gör 2014

Jag deltar pa bbc14-2Anmälan öppnar klockan 14.00, var redo då – förra året sålde biljetterna slut på mindre än 24 timmar…

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Uppochhoppa
  1 januari, 2014 at 15:11

  Ska bli så härligt att krama om dig Fanny!

 • Svara
  Mari
  3 januari, 2014 at 08:31

  =) Vad kul. Jag har också anmält mig…

 • Svara
  Anonym
  3 januari, 2014 at 20:01

  Fanny. En liten fråga… Jag är rekommenderad att börja äta antidepressiva tabletter men är så fruktansvärt rädd för biverkningar? Hur skall man göra? Vill ju inte bli mer sjuk än vad jag redan är..? Hur tänker du gällande denna fråga?

  • Svara
   roethlisberger
   3 januari, 2014 at 22:28

   jag var själv (och är överlag) väldigt skeptisk till medicinering MEN tror också att många hjälps av dem. Jag tror att det ofta är summan av FLERA faktorer som hjälper en komma ur en depression, och därför valde jag att börja med just anti-depp. Inte för att jag tror att de är någon form av lyckopiller, utan för att de, tillsammans med terapi och god miljö med kärlek och lugn, kan hjälpa mig ur depressionen. När jag uttryckte min skepticism ang medicin och främst dess ev. biverkningar, sa min terapeut en väldigt klok sak som jag lagt på minnet; ”jo, men en depression har också biverkningar. Kanske handlar det inte om att välja OM du ska biverkningar utan vilka som är VÄRDA att ta?” – och det är SÅ sant! Depressionen förstörde och förstör mig, den sätter käppar i hjulet och hindrar mig från att leva… DET är väl biverkningar om något?! Så därför valde jag att ”ta chansen” och börja med antidepp.

Lämna ett svar