Efterrätt och gotte Inspiration och pepp Kost Mellis & Kvällis Recensioner Vardagsuppdatering

Bara Bär

Ja, Bara Bär är namnet på nyheten från Finnerödja. Jag fick hem några smakprover häromdagen och har redan hunnit smaka dem allihopa. De innehåller som namnet antyder bara bär – sötade med lite frukt. Inget socker, inget konserveringsmedel, inget förtjockningsmedel. Bara bär!barabar1Som sagt provade jag alla på en gång, och blev positivt överraskad av den nästan syrliga smaken – inte alls för söt (jag skulle till och med kunna tänka mig att söta lite beroende på vad jag har den till) och en härlig genuin smak. Det smakade bär, som om jag mosat dem själv. Genast började idéerna bubbla i min lilla skalle, vad skulle jag göra för skoj med dessa nya kompisar? Först ut var blåbärs-smaken och den fick bli del av dessa härliga rutor med cashewbotten, sylt-lager, kakdegs-smul på toppen och ett gäng lättsaltade, rostade cashewnötter som pricken över i. Fantastiskt gott!
cashewblueberry2Men recept på dessa kommer ni få vänta på, det kommer nämligen finnas i min nästa ebok. Men jag kan lova er en sak – de är värda att vänta på…cashewblueberry5cashewblueberry3

Du kanske gillar

1 Kommentar

  • Svara
    Liselott
    24 januari, 2014 at 13:28

    Åh, vilka fina bitar! Och vilken rolig produkt 🙂

Lämna ett svar