Kost Morgonstund Recept Vardagsuppdatering

nya frukostkärleken

Länge var det vaniljkesokvarg med all världens toppings. Sedan snöade jag in på banangröt med blåbärsfluff. Några månader var det morotskaksgröt var-eviga-morgon. Ja, jag har mina perioder. Perioder av frukost.

De senaste veckorna har jag ätit samma sak var dag, inser att en ny period har börjat… Min nya kärleken följande: snabb ”blåbärsglass” (frusna bär+kvarg+vanilj protte+vaniljpulver) och pumpa/kanel/jordnötssmörs-kräm (kvarg+pumpapuré+jordnötssmör+kanel+en nypa salt+några steviadroppar). På toppen av det krossad frystorkad banan och frystorkade blåbär.Skärmavbild 2014-02-02 kl. 13.38.09De frystorkade bären och bananen är beställda från iherb. Fruktansvärt gott, krispigt och smakrikt – tusen gånger godare än ”vanliga” sega torkade blåbär och sönderfriterade bananskivor… om du vill beställa, kan du ange koden TBK231 för $10 rabatt vid beställning över $40 – anger du ny en mailadress så kan du använda koden om och om igen… 

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Ellinor
  2 februari, 2014 at 14:52

  Jag har testat det där med att skapa nya konton (e-postadress) på iHerb, tom. angivet andra postadresser, men rabatten dras ändå bara en gång. Funderar på om det kan ha med betalkortet att göra? Har du testat och fått det att fungera?

 • Svara
  Ellinor
  2 februari, 2014 at 14:52

  Jag har testat det där med att skapa nya konton (e-postadress) på iHerb, tom. angivet andra postadresser, men rabatten dras ändå bara en gång. Funderar på om det kan ha med betalkortet att göra? Har du testat och fått det att fungera?

 • Svara
  Cilla
  2 februari, 2014 at 17:54

  Ser mycket gott ut! Själv ska jag prova chiapudding för första gången i morgon. Jag väntar med spänning 🙂 Och vem vet, kanske en ny frukostkärlek för mig?! 😉

  • Svara
   roethlisberger
   2 februari, 2014 at 18:03

   det är det, åh åh åh, vill ha frukost nuuuu igen 😀 just chiapudding är inte en vidare stor favvo hos mig dock.. vet inte, tycker det är för slimigt, typ. Men många gillar det ju – hoppas din version smakar!

 • Svara
  Cilla
  2 februari, 2014 at 17:54

  Ser mycket gott ut! Själv ska jag prova chiapudding för första gången i morgon. Jag väntar med spänning 🙂 Och vem vet, kanske en ny frukostkärlek för mig?! 😉

  • Svara
   roethlisberger
   2 februari, 2014 at 18:03

   det är det, åh åh åh, vill ha frukost nuuuu igen 😀 just chiapudding är inte en vidare stor favvo hos mig dock.. vet inte, tycker det är för slimigt, typ. Men många gillar det ju – hoppas din version smakar!

 • Svara
  Mari
  3 februari, 2014 at 21:24

  Oj, så gott 🙂

 • Svara
  Mari
  3 februari, 2014 at 21:24

  Oj, så gott 🙂

 • Svara
  julia
  4 februari, 2014 at 19:34

  Men mums, det där ser ju sjukt gott ut 😀

 • Svara
  julia
  4 februari, 2014 at 19:34

  Men mums, det där ser ju sjukt gott ut 😀

Lämna ett svar