Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Streamdrinks, följt av Bröllopstårta på Café Opera

Igår hade jag en busy day som började med tårtbak (helt vanlig torsdag?) följt av ett kort men träningsvärksresulterande marklyftspass på 30 minuter innan jag åkte in till Uppsala för att träffa två trevliga tjejer från Streamdrinks. Streamdrinks är ett nytt vitaminvatten som jag tokdiggar (jag är en av de få som dissat alla ”vitaminvatten” hittills, då de inte alls lever upp till namnet och dessutom är likvärdiga med vanlig läsk innehållsmässigt..) och jag planerar att skriva mer ingående om dessa goda drycker – men inte idag. Jag ska visst till NYC om några timmar och har än inte packat en enda pryl. Det där med framförhållningen, var det ja…stream1stream2Sedan åkte jag snabbt hem och för att hämta tårtan innan jag fortsatte mot Stockholm och Café Opera. Där bjöd jag på smakprov av min steviasötade tårta och kexbar tillsammans med Madeleine under eventet Brides In Silhouettes.cafeo1cafeo2Vi stod inne vid scen och hade bra utsikt över showen som bjöd på underkläder, festklänningar och brudklänningar, givetvis. Ja, och en kroppsmålning. Såklart.cafeo3 cafeo4 cafeo5Bra dag, lång dag. Hem kom jag vid elva, somnade i soffan framför en deckare och nu är jag åter i gång och ska kanske ta tag i den där packningen..? Recept på tårtan kommer senare idag!

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Sally
  14 februari, 2014 at 09:58

  Va kul! Vad händer i NY?? Förutom matshopping hehe

 • Svara
  Sally
  14 februari, 2014 at 09:58

  Va kul! Vad händer i NY?? Förutom matshopping hehe

 • Svara
  Jessica Sundberg
  14 februari, 2014 at 10:15

  Hej,

  Kul att ses igår! Tårtan var jättegod och jag ser fram emot receptet!

  Kram,
  Jessica

 • Svara
  Jessica Sundberg
  14 februari, 2014 at 10:15

  Hej,

  Kul att ses igår! Tårtan var jättegod och jag ser fram emot receptet!

  Kram,
  Jessica

 • Svara
  Antonia
  14 februari, 2014 at 10:21

  Åh wow vilken grej! SÅ vettigt att tillfråga dig att komma dit. 🙂
  Du, om någon, hade gärna fått baka min bröllopstårta.

 • Svara
  Antonia
  14 februari, 2014 at 10:21

  Åh wow vilken grej! SÅ vettigt att tillfråga dig att komma dit. 🙂
  Du, om någon, hade gärna fått baka min bröllopstårta.

 • Svara
  Hanna
  14 februari, 2014 at 10:44

  Måste bara berömma dina armar! Fast du har långärmad tröja på dig går det inte undgå deras fantastiska form och din hållning. Superfin. Det gläder mig också att du har en så snygg kropp och samtidigt formar den med sunt förnuft, det inspirerar.

 • Svara
  Hanna
  14 februari, 2014 at 10:44

  Måste bara berömma dina armar! Fast du har långärmad tröja på dig går det inte undgå deras fantastiska form och din hållning. Superfin. Det gläder mig också att du har en så snygg kropp och samtidigt formar den med sunt förnuft, det inspirerar.

 • Svara
  Sofie
  14 februari, 2014 at 17:26

  Missa inte One Lucky Duck och Pure Food and Wine i NY 🙂

 • Svara
  Sofie
  14 februari, 2014 at 17:26

  Missa inte One Lucky Duck och Pure Food and Wine i NY 🙂

 • Svara
  Evgenia
  15 februari, 2014 at 13:14

  Fina bilder, tack! 😀 p.s. Kroppsmålade modellen Created by Evgenia Parhatskaja 😉

 • Svara
  Evgenia
  15 februari, 2014 at 13:14

  Fina bilder, tack! 😀 p.s. Kroppsmålade modellen Created by Evgenia Parhatskaja 😉

 • Svara
  Evgenia
  15 februari, 2014 at 13:24

  Annica Englund gjorde fina bilder! ..bl.a. på min fina kroppsmålade modell, Glad att Ni verkar gillade! ;)) p.s. BodyArt Creation by Evgenia Parhatskaja Bästa hälsningar, E

 • Svara
  Evgenia
  15 februari, 2014 at 13:24

  Annica Englund gjorde fina bilder! ..bl.a. på min fina kroppsmålade modell, Glad att Ni verkar gillade! ;)) p.s. BodyArt Creation by Evgenia Parhatskaja Bästa hälsningar, E

Lämna ett svar