Fannys Favvo Kost Recensioner Vardagsuppdatering

Sveriges egna superhjälte gör egna steviadroppar!

När det gäller olika varianter av sötning har utbudet ökat enormt de senaste åren ; idag kan man hitta sötningsströ på vanliga Ica, och i hälsokoster som bodystore och  life finns det allt från koncentrerad stevia till flytande droppar.

Ni känner kanske till SweetLeaf? Jag sedan länge ett fan av deras steviadroppar, och har provat samtliga smaker. Jag har dem i allt, så som gröt, yoghurt, proteinfluff, smoothies, bakverk, gottebollar… även såser med lite hetta eller syrlighet där någon droppe sött blir pricken över i!

Om man skulle hitta en enda negativ sak om ovanstående droppar, skulle det väl i så fall vara priset. 149 kronor. Nu räcker en flaska i ungefär hundra år (nog att söta 60 liter!) men ändå, just när man ska betala den till synes futtiga flaskan känns det sådär. Därför kanske det är en god nyhet även för er att Sveriges egna superhjälte Nutrinick skapat sina egna steviadroppar! 79 kronor för en flaska som räcker till att söta 50 liter.nutristeviadropparJag har använt dem nu i några veckor är väldigt nöjd! De finns dessutom i lite roliga, nya smaker som mandel och hallon, och så givetvis andra gamla favoriter som vanilj, naturell och citron. Helt klart en farlig konkurrent till Sweetsleafs droppar!

Nästa vecka kommer de upp hos bodystore, så håll utkik 🙂

 

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Jennie
  13 mars, 2014 at 21:50

  Yes va kul!!! =) Hur smakr de i jämföreslse till Sweetdrops?

  • Svara
   roethlisberger
   14 mars, 2014 at 15:29

   Jag har smakat naturell och hallon, och just hallon finns ju inte i sweetleafs serie, men jag gillar starkt! Tycker de både tillför sötma OCH fin hallonsmak liksom. Den naturella är ju liksom naturell, men ingen bismak av metall en del upplever och ja – toppbetyg fr mig!

 • Svara
  Jennie
  13 mars, 2014 at 21:50

  Yes va kul!!! =) Hur smakr de i jämföreslse till Sweetdrops?

  • Svara
   roethlisberger
   14 mars, 2014 at 15:29

   Jag har smakat naturell och hallon, och just hallon finns ju inte i sweetleafs serie, men jag gillar starkt! Tycker de både tillför sötma OCH fin hallonsmak liksom. Den naturella är ju liksom naturell, men ingen bismak av metall en del upplever och ja – toppbetyg fr mig!

 • Svara
  Viccys Biffblogg!
  14 mars, 2014 at 21:11

  Kul 🙂 Har haft min flaska i evigheter nu, alltså den andra sorten. Inte ens hälften slut än!

 • Svara
  Viccys Biffblogg!
  14 mars, 2014 at 21:11

  Kul 🙂 Har haft min flaska i evigheter nu, alltså den andra sorten. Inte ens hälften slut än!

Lämna ett svar