Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

New in [myprotein]

Igår grät jag en skvätt. För ALLT mitt nötsmör var slut. Jo, allt.

Jag vet vad ni tänker, och nej jag vet inte heller hur jag kunde låta det ske.

Eller hur jag överlevde.

Det har varit ett jobbigt dygn.

myprotein-5

Idag såg jag att mitt paket från myprotein låg inne i Uppsala och skulle köras ut till mig imorgon. Jag kunde av uppenbara skäl inte vänta till imorgon utan körde faktiskt in till lagret (…) och hämtade min låda fylld med guld. För i den där lådan låg inte en, inte två utan TRE byttor med nötsmör. Tre KILO nötsmör, that is. Ohyes. Jordnöt- mandel- och cashewsmör. Äntligen slipper jag köpa futtiga burkar med några ynka deciliter som tar slut på ingen tid alls. Jag provsmakade samtliga direkt (såklart) och de var ännu godare än jag föreställde mig. Det betyder alltså sjukt himla jättegoda. Samtliga sorter finns både som crunchy och smooth – jag valde crunch i jordnötssmöret och smooth i de andra.

I paketet låg det massa mer fint. Jag kommer framöver laborera med diverse produkter från myprotein, och ni kommer såklart få hänga med!

myprotein-1

Jag är, som ni vet, inte vegan själv, men jag vet att jag har många läsare här och följare på instagram som är veganer. Därför tänkte jag ta mig i kragen och även lära mig hantera veganskt protein i bakverk. Spännande! Har någon av er erfarenhet när det kommer till veganska proteinpulver? 

myprotein-2

Sedan är det ju det där med att myprotein har de mest fantastiska smaker på vassle-protein. Denna gång tog jag hem bland annat salted caramel (ni kanske har noterat att det är min nuvarande favoritsmak på typ allt? Sött och salt alltså, kombon är oslagbar!) och blåbär.

myprotein-3

Något jag också ser fram emot att prova är snackset ”protein bites”. Jag är ingen chips-människa direkt men tänker mig att dessa blir grymma i matlagning… och himla smidigt att slänga ner i väskan när jag vet att det tar många timmar innan jag ”hittar mat” igen!

myprotein-4

Ojoj, om ni bara visste alla recept som bara bubblar i min skalle just nu! Självklart kommer jag dela med mig, så ni har mycket gott att se fram emot, vill jag lova 😉

 

Du kanske gillar

7 Kommentarer

 • Svara
  jannica
  24 september, 2014 at 08:24

  Har du prövat smaken chocolate peanut butter? Låter ju hur gott som helst, funderar på att beställa!:D

  • Svara
   roethlisberger
   24 september, 2014 at 13:19

   Visst låter den god!! Har inte provat den ännu men den ligger i topp på min ”att-beställa-hem-lista” 😉

 • Svara
  Josefine
  24 september, 2014 at 12:46

  Javisst har jag erfarenhet av veganprotein! Men inte blandningar och ärtprotein (tål inte det). Hampaprotein passar superbra med choklad, risprotein kan vara grynigt och smaka blä men den sort som jag använder är bra i fruktglass, smoothie, bars, bollar, bröd… Suger inte upp så mycket vätska som t.ex. sojaprotein. Kram

  • Svara
   roethlisberger
   24 september, 2014 at 13:18

   Tack för all info! Bra att veta när jag sätter igång och experimenterar! Stor kram!

 • Svara
  Sara
  24 september, 2014 at 17:12

  Åh alltså så avis på all god mat du äter!!
  Hur mycket kostar frakten från iherb dock? Jag vill ju gärna ruinera mig men inser att det kanske inte är så smart 🙂

 • Svara
  Jenny
  24 september, 2014 at 21:57

  men vilken dröm!! är så trött på alla mesiga minipiniburkar som tar slut på ingen tid alls, riktiga grejer ska de va 🙂

 • Svara
  Dietistannica
  25 september, 2014 at 15:12

  Sådär gråtfärdig blir jag när kvargen är slut 😉 haha! Skulle svälta ihjäl utan mjölkprodukter.

Lämna ett svar