Efterrätt och gotte Kost Mellis & Kvällis PROTEINBAK Recept Vardagsuppdatering

Nutella-Fudge (3 ingredienser!)

nutellafudge1I’m all about easy. Framför allt när man inte riktigt har tid eller ro att stå i köket och baka i flera timmar. Nä, dessa godingar går snabbt att röra ihop, det enda som är tid är att vänta medan de stelnar i frysen…. vilket är ca en timme vilket vi ju alla vet, är dryga hundra år i godis-år. Men ändå – när de är förbi är det ändå värt det för mums så gott!

I en skål rör du ihop 1 dryg dl (140g) choklad/hasselnötssmör + 1 dl (36g) chokladprotein av valfri sort + 1/2 dl mandelmjölk (eller någon annan mjölk, för den delen). Ner i en klädd form eller tom låg-kantad plastburk, och frys i minst en timme. Skär i bitar och ät. Njut. Konstatera att de tar slut alldeles för snabbt.
nutellafudge2

Du kanske gillar

3 Kommentarer

 • Svara
  Maria
  9 april, 2014 at 15:46

  Jag gjorde genast denna, fast med jordnötssmör, protein med banansmak, kakao och sötningsmedel. Åh så gott det blev!!!

  • Svara
   roethlisberger
   9 april, 2014 at 18:38

   åh det lät INTE fel du !!! Ska också göra lite andra varianter, så enkelt och fint att ha redo i frysen ju (ha, vem försöker jag lura, godsaker överlever inte många minuter här..)

 • Svara
  Emmy
  16 april, 2014 at 07:58

  Detta finns det i princip alltid en sats av i min frys. Såå gååååått! 😀 Jag kallar dem visserligen frusen Snickers menmen kärt barn har många namn 😉
  Oftast blir det vanliga med JS och choklad men brukar variera med lite olika aromer (apelsin, lakrits, mint, banan…) och även gjort ”blonda” på vaniljprotein. Senaste satsen gjorde jag på piña colada-kasein och droppade i romarom. Sommar!

  Kram och glad påsk påre!

Lämna ett svar