Fannys Favvo Vardagsuppdatering

påfyllning av den bästa medicinen : den från naturen

Som ni vet hittade jag i höstas four sigma foods. Utan några förväntningar provade jag, och blev fantastiskt positivt överraskad! Maitaken är hittills det enda som hjälpt min krångliga mage, och då har jag testat allt från receptbelagd medicin till matsmältningsenzymer, uteslutit livsmedel som sägs vara dumma för magen (så som bönor och kål), jag har testat mig för gluten- och laktosintollerans, jag har provat att utesluta både gluten och laktosprodukter trots att jag inte var känslig, jag har tagit blodprover, avföringsprover… alltså – you name it och jag har testat det. Inget funkade. Så dricker jag ett sabla te och magen bara mår bra. Liksom vem trodde det?! Fantastiskt, är ordet.

Skärmavbild 2014-04-08 kl. 17.12.01Nu är förrådet nypåfyllt med just Maitake, den andra favoriten Lion’s Mane (gör gott åt depressionen, märker stor skillnad även där) och en nyhet som är Reishi. Den ska vara bra när man har ADHD, och man ska sova gott. Sistnämnda behöver jag verkligen, är väldigt uppe i varv nu…

Vill ni prova något från FSF? Då kan ni ange koden ”roethlisberger” och få $7 rabatt (det är ca 45 kronor). Söker ni på four sigma foods här på bloggen hittar ni tidigare inlägg jag skrivit om produkterna och vad jag tycker om dem!

Du kanske gillar

11 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  8 april, 2014 at 19:47

  Spännan de produkter. Använder du dem varje dag? eller hur använder du dig av dem?

 • Svara
  Terje
  8 april, 2014 at 20:10

  Hej och tack för tipset! Vill gärna testa (Shiitake) 🙂 Vad tycker du – märker man någon skillnad efter ett paket? Är det fri frakt?

 • Svara
  victoria
  9 april, 2014 at 07:09

  Kan du inte berätta om hur det hjälpte med magen? 🙂

  • Svara
   roethlisberger
   9 april, 2014 at 13:07

   det kändes att den jobbade! Tidigare var det som om den ”gett upp”, så maten liksom bara fylldes på och inget kom ut.. Väldigt uppblåst, hela tiden, oberoende på vad jag åt och när och hur.. Med detta te bara funkar det som det ska. Kommer på mig själv med att tänka ”är det såhär det SKA kännas att inte konstant ha ont i magen och gå på toa i timmar?!” 😉

 • Svara
  Viccys Biffblogg!
  9 april, 2014 at 17:53

  Skulle vilja testa dessa téer! Synd bara att dom är så dyra :))

 • Svara
  Cecilia
  10 april, 2014 at 17:07

  Hej!
  Har precis beställt detta te då jag känner igen mig i allt du skriver och fått konstaterat att jag har IBS och inga mediciner biter och uteslutit livsmedel efter livsmedel som bara resulterat i ett tråkigt liv! Undrar hur och när du tar detta teet? Är det endast med varmt vatten och ska man dricka det varje dag? Ger nästan upp hoppet ibland om att nånsin ha en fungerande normal vardag men nu brinner mitt lilla hopp igen! Massa kramar

 • Svara
  Linde
  11 april, 2014 at 09:00

  En ask kostar nästan 200 kronor? Tyvärr, det är för dyrt 🙁

  • Svara
   roethlisberger
   11 april, 2014 at 12:34

   Dvs en ”portion” 10 kronor… Vad kostar en liten flaska läsk på Pressbyrån? 😉

 • Svara
  Jennie
  11 april, 2014 at 23:18

  synd att de e så dyra!

 • Svara
  Jennie
  11 april, 2014 at 23:19

  (jämfört med vanligt KAFFE)

  • Svara
   roethlisberger
   12 april, 2014 at 10:11

   haha jo, men fortfarande.. en tia för en stor kopp? Förutom att jag gillar smaken, gör de under för måendet som sagt. Så för MIG är valet lätt 🙂 kaffe har inte samma effekt på IBS:en iaf 😉

Lämna ett svar