inspirationstories Okategorierat Stil och mode Träning Vardagsuppdatering

BLACC Running

Idag släppte Sportamore alla bilder från plåtningen vi gjorde i juni för den nya löparkollektionen från BLACC. Jag har verkligen längtat till att kollektionen ska komma upp i webshopen för det var så-mycket-fint som jag ser fram emot att få bära igen! Jag tänkte visa er mina personliga favoriter här nu, sedan hittar ni alla kläder från BLACC, inklusive den nya löparkollektionen, HÄR.

Alla bilder är tagna av fotograf Pavel Maira // pavelmaira.se // Steaksandwich.se

_DS_5515

Jackan Hydrygen har sköna (och snygga!) muddar med hål för tummarna och är vindtät. Den finns i grön/svart (på bilden här ovan) och i ett så kallat ”flerfärgat” mönster… vilket är samma mönster/färg tightsen Heather har här:

_DS_5013 _DS_5088

Jag menar – HUR fint är inte mönstret?! Känns så härligt… drömmigt, på något sätt. Jag som inte brukar vara allt för förtjust i vilda mönster och färger tokälskade både jackan och tightsen, färgerna är mjuka och dova och inte alls ”skrikiga” trots mönstret.

En annan för mig otippad favorit var t-shirten Nova. Jag är nämligen inte en ”tshirt-människa” i vanliga fall, men Nova i sitt sköna funktionsmaterial satt riktigt bra. Framför allt så är färgerna SÅ himla fina! Förutom svart så finns den i rosa och blått, och de är nästan som lite ”melerade” i färgerna. Den blå passar för övrigt perfekt till de flerfärgade Heather-tightsen!

_DS_4816 _DS_4827Tightsen Heather är verkligen en superskön modell på tights, med sina platta sömmar och breda midjeresår. De finns sedan tidigare i flera färger, bland annat svart som jag bär på bilden nedan. Till dem har jag en av mina absoluta favoriter ur hela kollektionen; en långärmad tröja med kort dragkedja och lite ”krage”, i samma grön/svarta mönster som på jackan högst upp i inlägget. Den ska komma upp i shopen i augusti så håll utkik!

_DS_5635

Som sagt – jag är verkligen helt kär i den här kollektionen. Och jag kan intyga att det går alldeles utmärkt att träna annat än just löpning i dem! För tja, någon löpare har jag aldrig varit och lär förmodligen aldrig bli… snygga, sköna kläder bär jag dock gärna!

Du kanske gillar

4 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  21 juli, 2016 at 14:48

  Supersnygga! Jag har (faktiskt) ett par BLACC-tights sen innan.
  De är lite meckiga att få på (inte sådär jättestretchiga) men när de väl är på plats är det nästan som kompressionstights…! 🙂

 • Svara
  Lotta
  21 juli, 2016 at 20:16

  Det kan eventuellt hända att jag snubblade in på Sportamores rea och nu är stolt ägare av fyra par BLACC-tajts (med planer på att köpa ytterligare att par grå när min storlek kommer in på lager igen – perfekta vardags-tajts!). De är SÅ sköna och jag ÄLSKAR det blommiga mönstret på förra årets kollektion! Väntar dock med spänning på att den där tröjan ska komma upp i augusti. Mönstret var verkligen sjukt snyggt!

 • Svara
  Rebecca
  23 juli, 2016 at 08:58

  Hej, av ren nyfikenhet, varför får du stå (snarare springa) som modell till löparkläder när du ej är löpare? Eller får och får, menar mer har du någon koll på hur resonemanget går hos fotograf/hen som planerar fotograferingen? Menar – du som styrketränar har ju en väldigt muskulös kropp (förlåt för att jag tar mig frihet till att kommentera din kropp!) , som man inte riktigt får vid löpning (ifall man inte kompletterar med styrketräning då…) och ger inte det en konstig bild?

  Endast en tanke bara!
  Du är superbra!

  • Svara
   Fanny Roethlisberger
   23 juli, 2016 at 15:21

   Hej Rebecca,
   Det korta svaret på varför jag gjorde detta var för att det var ett jobb jag blev anlitad att göra. Som jag tyckte var jättejätteroligt.
   Sen håller jag faktiskt inte alls med dig om att en ”inte har en kropp som min” om en löper. Att jag inte kallar mig löpare är ju helt enkelt för att jag inte tycker det är en rolig träningsform. Jag vet många muskulösa människor som löptränar, och tycker inte att det finns ett visst ”sätt en ser ut på, om en löper”.
   Jag tror jag förstår din ”poäng”, men håller alltså inte alls med. Det är en konstig förenkling och faktiskt inte så korrekt.. Men det här kanske är ett ämne att skriva om, i ett separat inlägg, så ”for now” är mitt svar att det här var ett jobb jag anlitades för, och hade jättekul medan jag utförde! 🙂
   (Och trots ”fel kropp” verkade alla inblandade ha blivit nöjda med resultatet…)

Lämna ett svar