Inspiration och pepp Tävling Vardagsuppdatering

Blog Awards dags igen

blogawards

Ja, nu är det dags att nominera sina favoriter till årets Blog Awards! Jag slängde just iväg mina egna nomineringar och tycker den nya kategorin ”Årets Inspiratör – Instagram” är riktigt kul, beskrivningen lyder: ”En person som inspirerar sina följare på Instagram inom mode, skönhet, träning eller hälsa. Här letar vi efter en användare som dagligen uppmuntrar sina följare själsligt och/eller fysiskt med hjälp av fina bilder. Antalet följare väger tungt i denna kategori.”

Jag följer själv samtliga av mina favoritbloggar på instagram, där är det ibland smidigare att lägga upp ”snabba grejer” som vardagstips, frågor eller bara en bild på en lycklig stund mitt i livet! Min instagram hittar ni här, ifall ni vill det 🙂

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar