Inspiration och pepp Kost mobil Press & Event Vardagsuppdatering

en bättre torsdag

Efter morgonmöte och lite trevligt småprat om framtiden över ett glas grön juice, avslutade jag besöket hos Renée med en fantastiskt god lunch. Ett veganskt färgkalas dukades upp och jag njöt till fullo av alla smaker.renee3 renee4 renee1

Efter lunchen mötte jag upp min kollega Chris och den nya bekantskapen Sara för ett möte. En sväng om Gryningen för lite påfyllning av favvo-chokladen innan Holistics vårfest. Raw food, Komucha och lite bakgrundstory av grundaren till Holistic och hans produkter. Trevligt, gott och ett fint avslut på en fin dag!holistic2 holistic6 holistic9 holistic4holistic5

I vimlet träffade jag bland annat härliga Vevve, som skötte bloggar-biten galant med kameran i högsta hugg. Också hon gav raw food:en tummen upp. Mums!holistic7 holistic1

Idag bakar jag raw food deserter lagom till helgen, fixar med företaget och snart blir det en tur till gymmet. Kvällen spenderas i Stockholm med mina grymma team-mates för planering av sommaren. Hejhopp fin fredag, och jag önskar er detsamma!

Du kanske gillar

14 Kommentarer

 • Svara
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  9 maj, 2014 at 11:56

  Åh, blir helt till mej av all mat! Det är liksom så sällan som en vegetarian som jag får välja och vraka. Nu fick jag ju i och för sej inte det men jag lever lite genom dina bilder..ok? 🙂

 • Svara
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  9 maj, 2014 at 11:56

  Åh, blir helt till mej av all mat! Det är liksom så sällan som en vegetarian som jag får välja och vraka. Nu fick jag ju i och för sej inte det men jag lever lite genom dina bilder..ok? 🙂

 • Svara
  Marina
  10 maj, 2014 at 08:24

  woohoo där var jag med på vimmelfoton också, kul!

 • Svara
  Marina
  10 maj, 2014 at 08:24

  woohoo där var jag med på vimmelfoton också, kul!

 • Svara
  Jennie
  10 maj, 2014 at 10:06

  Vad härligt! =)
  Gillade du de nya smakerna av Kombucha?

 • Svara
  Jennie
  10 maj, 2014 at 10:06

  Vad härligt! =)
  Gillade du de nya smakerna av Kombucha?

 • Svara
  Amanda Börjeson
  12 maj, 2014 at 11:26

  Hejj fanny!!

  Till att börja med vill jag säga att jag följer många hölsorelaterade bloggar, och du har helt klart min number one! dina bönkakor doftar och osar ständigt här hemma i köket.

  Nu till min fråga:
  Du skriver ju en hel del om ideal och om hur knasigt det kan bli.. Hur ser du på feminism? För det är ju ändå ett patriarkalt samhälle som skapat alla dessa ideal som vi lever efter. Hur tänker du kring det? Hejhopp!

  • Svara
   roethlisberger
   12 maj, 2014 at 13:43

   Tack! Vad snällt och vad roligt!! Väldigt bra och relevant fråga, ska ta upp det i ett inlägg! Kram

   • Svara
    Amanda
    13 maj, 2014 at 09:48

    Åh gött. Det ser jag fram emot!

 • Svara
  Amanda Börjeson
  12 maj, 2014 at 11:26

  Hejj fanny!!

  Till att börja med vill jag säga att jag följer många hölsorelaterade bloggar, och du har helt klart min number one! dina bönkakor doftar och osar ständigt här hemma i köket.

  Nu till min fråga:
  Du skriver ju en hel del om ideal och om hur knasigt det kan bli.. Hur ser du på feminism? För det är ju ändå ett patriarkalt samhälle som skapat alla dessa ideal som vi lever efter. Hur tänker du kring det? Hejhopp!

  • Svara
   roethlisberger
   12 maj, 2014 at 13:43

   Tack! Vad snällt och vad roligt!! Väldigt bra och relevant fråga, ska ta upp det i ett inlägg! Kram

   • Svara
    Amanda
    13 maj, 2014 at 09:48

    Åh gött. Det ser jag fram emot!

Lämna ett svar