Inspiration och pepp Resan Tankar om ting Vardagsuppdatering

Att du väljer lycka tar inte lycka från någon annan

Hej kompisar! Dåligt med update här de senaste dagarna, men det har sin förklaring.

Som ni vet har jag den senaste tiden pulat med papper, fakta och diverse annat kalasskoj som har med företagande att göra.. men skatteverket har godkänt mig, jag har bankmöte idag och ett uppföljande möte med min rådgivare på företagscentrum på fredag – jag vill förstå vad jag gör när jag väl börjar, därav dubbelkollar jag lite med extra möten etc.. Det här är ju något jag planerar att ägna mig åt resten av livet, så lika bra att det blir korrekt från början och att jag förstår! Åh, jag ser så mycket fram emot framtiden nu, och det är en sådan ovan men fantastisk känsla!

Ni kanske också noterat lite ombyggnation här på bloggen. Ha, tiden då jag själv satt med html-koder och designade bloggar är way gone, inser jag nu… var kom den vita fula rutan från, den ovanför headern?! Och hur gör jag min dropdown-meny större, och med någon form av skiljevägg mellan de olika sidorna..? Ja alltså har jag någon läsare som kan sådant här är denne varmt välkommen att kontakta mig, får fnatt!

Och på tal om min dropdown meny.. har ni kikat in på de nya sidorna ”Beställning & Workshops” och ”Kontakt, PR & Policy”? För ja – det är lite vad jag kommer hålla på med framöver. Idéerna är många och jag ser så mycket fram emot att lära känna människor, sprida matglädje och dela med mig av det som fick mitt liv att vända. Nämligen insikten om balans mellan kropp och knopp, kärleken till vad som är nu för att bli ännu starkare sen, modet att våga tro på sin egen förmåga och att man förtjänar precis allt man vill ha. Och att det goda här i livet inte tar slut, vi måste inte dela och kompromissa – det finns nog och blir över för alla. Att du väljer lycka tar inte lycka från någon annan, våga prioritera dig själv!Skärmavbild 2014-05-14 kl. 08.41.19

Du kanske gillar

12 Kommentarer

 • Svara
  Sally
  14 maj, 2014 at 12:38

  Grattis! Va roligt att läsa

  • Svara
   Sally
   14 maj, 2014 at 12:48

   Bara halva kommentaren kom med! Jag tycker att det är superkul att du har tagit steget! Det är inspirerande och jag är övertygad om att det kommer gå bra. Ha tålamod bara 😉 jag ska definitivt ha dig i åtanke om något kommer upp! Lycka till fina du!

 • Svara
  Sally
  14 maj, 2014 at 12:38

  Grattis! Va roligt att läsa

  • Svara
   Sally
   14 maj, 2014 at 12:48

   Bara halva kommentaren kom med! Jag tycker att det är superkul att du har tagit steget! Det är inspirerande och jag är övertygad om att det kommer gå bra. Ha tålamod bara 😉 jag ska definitivt ha dig i åtanke om något kommer upp! Lycka till fina du!

 • Svara
  Jessica
  14 maj, 2014 at 16:54

  Är övertygad om att det kommer gå jätte bra för dig!

 • Svara
  Jessica
  14 maj, 2014 at 16:54

  Är övertygad om att det kommer gå jätte bra för dig!

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  14 maj, 2014 at 19:24

  Vad roligt! Och vilken fin affärside du verkar ha. Det kommer att gå strålande!

  • Svara
   roethlisberger
   15 maj, 2014 at 08:48

   Tack, gör mig ofantligt glad att höra. Eller ja, läsa, hehe. Och du – tack för att du fortsätter kommentera så fint så ofta, det värmer! Kram till dig

 • Svara
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  14 maj, 2014 at 19:24

  Vad roligt! Och vilken fin affärside du verkar ha. Det kommer att gå strålande!

  • Svara
   roethlisberger
   15 maj, 2014 at 08:48

   Tack, gör mig ofantligt glad att höra. Eller ja, läsa, hehe. Och du – tack för att du fortsätter kommentera så fint så ofta, det värmer! Kram till dig

Lämna ett svar