Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

Kitchen Details

Jag gillar när goda saker är förpackade fint. De sakerna får gärna stå framme i köket, väl synliga, som en del av inredningen. kitchendetails1

Ja. Jag har ett litet Renée-beroende. Älskar alla hennes grejer, de är bara så grymma!
kitchendetails2

Favoritkryddorna tycker jag är himla snygga och stilrena, därför står de uppradade precis intill spisen, redo att smaksätta. I färgordning, står de, givetvis… kitchendetails3

Och i lådorna under köksbänken förvarar jag de gosaker jag använder mest och därför vill ha nära till hands. Till exempel steviadroppar, frystorkad frukt, kokoschips, superpulver, kokosolja, kakaonibs, superbär, osv osv osv…kitchendetails4

Hur förvarar du godsaker i ditt kök? Gömmer allt innanför skåpsluckor eller låter stå framme? Vi har nog ett rätt normal-stort kök, och Mr gillar att sucka åt mig när jag klagar på för lite utrymme… han påstår att det är jag som har mycket prylar. Själv hävdar jag bestämt att det är köket som är för litet. Tre gånger så stort och jag lovar att jag nog ändå skulle klara av att fylla varenda centimeter 😉

Du kanske gillar

6 Kommentarer

 • Svara
  Annie
  21 maj, 2014 at 20:33

  Lite likt mitt kök 🙂 samma kryddor framme, fina kokböcker, fröken Voltaires produkter och ett överfullt skafferi. Så jag hittade på ett extra i källaren som snabbt blev fyllt det med. 😉

 • Svara
  Annie
  21 maj, 2014 at 20:33

  Lite likt mitt kök 🙂 samma kryddor framme, fina kokböcker, fröken Voltaires produkter och ett överfullt skafferi. Så jag hittade på ett extra i källaren som snabbt blev fyllt det med. 😉

 • Svara
  Minerva
  22 maj, 2014 at 13:34

  Hej Fanny! Hittade dig via en gemensam väns FB för längesen faktiskt (Sarah) 🙂 Du har så lyxiga bilder och härliga recept och fina tankar…! 🙂 så TACK verkligen för att du ger en guldkant till min vardag med din underbara blogg!

  ..Och sen tänkte jag fråga dig vart du har köpt den där kaffe-filter-hållaren? Du har ett grymt snyggt kök – och JA! SNYGGA PAKET är def. inrednings-boostare 🙂

  LYCKA TILL MED FÖRETAGANDET OCH ALLT! 🙂

  Stor&varm kram Minerva

 • Svara
  Minerva
  22 maj, 2014 at 13:34

  Hej Fanny! Hittade dig via en gemensam väns FB för längesen faktiskt (Sarah) 🙂 Du har så lyxiga bilder och härliga recept och fina tankar…! 🙂 så TACK verkligen för att du ger en guldkant till min vardag med din underbara blogg!

  ..Och sen tänkte jag fråga dig vart du har köpt den där kaffe-filter-hållaren? Du har ett grymt snyggt kök – och JA! SNYGGA PAKET är def. inrednings-boostare 🙂

  LYCKA TILL MED FÖRETAGANDET OCH ALLT! 🙂

  Stor&varm kram Minerva

 • Svara
  Jenny
  24 maj, 2014 at 14:19

  När jag bodde hemma hos mina föräldrar häpnade min kompis en gång över att vi hade ”en hel låda full med bara fröer!!” (inte riktigt…) och på samma sätt har jag numer ett helt skåp fullt med olika glutenfria mjöler. Som jag heller inte riktigt får plats med. Häller upp allt i gamla urdiskade äppelmosburkar och konserveringsburkar, men det får knappt plats ändå. Jag skulle gärna vilja visa upp allt, men då blir det ingen arbetsyta kvar att baka och laga maten på 🙁

 • Svara
  Jenny
  24 maj, 2014 at 14:19

  När jag bodde hemma hos mina föräldrar häpnade min kompis en gång över att vi hade ”en hel låda full med bara fröer!!” (inte riktigt…) och på samma sätt har jag numer ett helt skåp fullt med olika glutenfria mjöler. Som jag heller inte riktigt får plats med. Häller upp allt i gamla urdiskade äppelmosburkar och konserveringsburkar, men det får knappt plats ändå. Jag skulle gärna vilja visa upp allt, men då blir det ingen arbetsyta kvar att baka och laga maten på 🙁

Lämna ett svar