Inspiration och pepp Kost Vardagsuppdatering

ett paket kommer lastat…

…med gottis!

Har ni hittat till hemsidan nu3 ? Det hade inte jag förrän för någon veckor sedan, och idag levererades denna låda med godsaker till mig.nu31
Några gamla favoriter (gojibär går åt i en rasande fart här hemma ; jag toppar både frukost, mellis och kvällis med de underbara bären) och en hel del nytt. Både kända märken, men även en hel del ur nu3’s egna serie, som är eko. Rostade (men osaltade, äntligen!) macadamianötter, naturella pistagenötter, macadamianötter rostade i honung,  torkad mango…nu32

Clifbars har jag fortfarande inte provat, så en i varje smak ser jag nu fram emot att äta mig igenom… och dessa nötter, liksom hur gott låter det inte med cheddarcashews?! Typ jättegott.nu33

Ni känner mig; inget paket är fullständigt utan choklad. Jag har provat Landgartens chokladdoppade bär förr, men inte dessa smaker, så det ser jag givetvis fram emot… mmmnu34

Du kanske gillar

10 Kommentarer

 • Svara
  Anneli
  9 juni, 2014 at 20:32

  Åh så mycket smaskens! Och jag som fastar idag…!! 😉
  Jag ska genast gå in där och se vad mer det kan tänkas ha! 😀

  • Svara
   roethlisberger
   9 juni, 2014 at 21:10

   Haha usch, det skulle jag aldrig klara… än mindre med detta att suktas av 😉 haha fyyy! Och ja, in och dreggla lite mer då!

 • Svara
  Anneli
  10 juni, 2014 at 00:22

  Hahaha!! För mig känns det helt Okay med fastedagarna (5:2) Det är rätt skönt att slippa tänka på mat! Och sen uppskattar man maten desto mera på ätdagarna! 😀 Jag har hållit på i drygt 1 år och 2 månader nu! 😀
  DU, det var en hel del de hade inne på den där webbshoppen!! 😛

  • Svara
   roethlisberger
   10 juni, 2014 at 19:45

   Jaha, nej 5:2 tycker jag helt ärligt är dumheter så det ska vi inte ens gå in på 😉

   • Svara
    Anneli
    10 juni, 2014 at 20:56

    Hehe…! Man får tycka vad man vill, men 5:2-dieten är det enda som faktiskt hjälper mig att gå ner i vikt – visserligen långsamt, men det är mer än allt annat; LCHF inkluderat har gjort! Så jag håller mig till det som funkar för mig! 😀

    • Svara
     roethlisberger
     11 juni, 2014 at 08:55

     Du pratar alltså om viktnedgång, är det en bra måttstock på huruvida något är bra? Hm, så om någon tycker anorexi är effektivt för viktnedgång så är det = bra? hälsosamt? vettigt? något att föra vidare till sina barn? Nä vet du. Jag tycker inte ev viktnedgång rättfärdigar ett sådant beteende kring mat, att inte äta 2 dagar i veckan är INTE vettigt, sunt eller något som bör göras i ett samhälle där mat&ätande faktiskt är mer än bara föda/överlevnad. Att du går ner i vikt med 5:2 beror på att du får i dig mindre än du behöver, punkt. Något som kan uppnås även om man äter varje dag..

     • Anneli
      11 juni, 2014 at 15:38

      För mig är 5:2 inte bara viktnedgång – det var bara enklare att skriva så (klockan var ju mitt i natten när jag skrev min kommentar). Det har ju mycket med hälsa att göra också, och studier har visat att kortare perioder av svält ger massor av positiva hälsoeffekter. MEN: personer med ätstörningar ska absolut inte försöka sig på 5:2-dieten eller några andra dieter heller för den delen!
      När vi levde på ”grottstadiet” i människan evolution hade vi inte en jämn fördelning av mat över tid, utan man åt när man hittade mat eller hade lyckats fälla ett bytesdjur, så våra kroppar är gjorda för att klara svältperioder. Men på den tiden fanns nog inga ätstörningar…
      Nä, 5:2 är inte för alla, men vi som mår bra av det kan väl få hålla på?!?
      Förresten får jag absolut inte i mig mindre än jag behöver – snarare tvärtom! Jag äter mycket nötter och annan näringstät mat så jag klarar mig med råge! Och jag är lite av en ”allt-eller-inget-människa” så att äta mindre varje dag funkar inte lika bra för mig. Jag kan skärpa mig i perioder, men tar snabbt igen det när jag inte orkar skärpa mig längre. Så 5:2 är faktiskt det enda som har fungerat för mig!
      Vi är alla olika och var och en behöver hitta det som funkar för just henne/honom!

 • Svara
  86:an
  10 juni, 2014 at 20:46

  Jag har!! Men jag beställde aldrig därifrån då!! (än!) 😉
  Har inte hunnit kolla igenom allt än, fanns för mkt!!

  • Svara
   roethlisberger
   11 juni, 2014 at 08:20

   om du håller dig någon dag kanske det dyker upp en liten rabattkod till mina läsare.. hihi – finns så mycket göttit!

 • Svara
  Inflyttningskalas med tävling! – Roethlisberger.se
  13 december, 2017 at 14:30

  […] När jag fick hem en hel låda med godsaker var en av (för mig) nyheterna att smaka Clifbars. De var mycket godare än jag trodde, jag väntade mig väl någon halvtorr havrebar i stil med flapjacks… men nej! Dessa var krispiga, söta och verkligen jättegoda. Det där med att prova nya bars, det tröttnar jag aldrig på. . . TÄVLINGSREGLER: […]

Lämna ett svar