Det behöver inte vara svårare än att ta en gammal favorit och tillsätta en ny liten twist. Till exempel falafel, som jag nu senast pimpade med gäng hackade aprikoser och härliga bitar av fetaost. Enkelt, snabbt och gott!
Snabb-falafel gör du genom att mixa kikärtor, citronsaft, vitlök, tahini och kryddor (spiskummin+salt) och så kan man egentligen slänga i lite vad som helst man gillar, men den här kombinationen av söta, sega aprikoser och mjuk, halvsmält fetaost + en näve hackad färsk koriander är ljuvlig! Rulla till bollar, lägg ut på en bakplåtspappersklädd plåt och skjut in i ugnen. Runt 200 grader tills de fått fin yta och dina tillbehör är klara. Middagsmat som görs på under en halvtimme och som smakar allt annat än vardag!
Inspiration och pepp Kost LUNCH & MIDDAG Lunch/Middag Recept Vardagsuppdatering
2 Kommentarer
Sofie - catfightback
14 juli, 2014 at 09:07Det där lät och såg helt underbart gott ut.
Sofie - catfightback
14 juli, 2014 at 09:07Det där lät och såg helt underbart gott ut.