Vardagsuppdatering

Livet.

Ibland kastas saker upp och ned och blir inte som tänkt. Helgen har ägnats åt att packa ihop allt det som varit mitt liv de senaste två åren. 12 lådor och massa väskor och påsar. Klump i magen och känslor som inte riktigt kunnat bestämma sig. Antalet timmar jag sovit går att räkna på en hand, och kombinerat med socker i absurda mängder för att hålla mig över ytan, känns ju inte livet på topp, direkt.

Imorgon tar jag tåget ner till Österlen för att andas lite hav. Jag hoppas att det ger ny energi och ork. Lite hopp och inspiration. Livet alltså. Blir aldrig som man tänkt sig.

750_suddighavet
Ner till detta, åh som jag längtar…

Du kanske gillar

8 Kommentarer

 • Svara
  Maria
  7 juli, 2014 at 11:08

  Hej Fanny. Jag skrev min första kommentar ever i förra inlägget ”rabarber” för ca tre minuter sedan, nu såg jag ditt senaste inlägg. Och förstår att ditt liv inte är på topp just nu. Vet inte vad jag ville med den här kommentaren, kanske nästan be lite om ursäkt över att jag skrev att du skriver så befriande om livet. Men du gör det. Och jag hoppas att du fortsätter göra det, för du inspirerar så grymt mycket och världen behöver dig. Sänder lite cyber-energi och boost-tankar. /Maria

 • Svara
  Maria
  7 juli, 2014 at 11:08

  Hej Fanny. Jag skrev min första kommentar ever i förra inlägget ”rabarber” för ca tre minuter sedan, nu såg jag ditt senaste inlägg. Och förstår att ditt liv inte är på topp just nu. Vet inte vad jag ville med den här kommentaren, kanske nästan be lite om ursäkt över att jag skrev att du skriver så befriande om livet. Men du gör det. Och jag hoppas att du fortsätter göra det, för du inspirerar så grymt mycket och världen behöver dig. Sänder lite cyber-energi och boost-tankar. /Maria

 • Svara
  Josefine
  7 juli, 2014 at 11:19

  Men oj, vännen, det låter inte alls bra! Ta hand om dig och var snäll mot dig själv. Skickar massor av styrkekramar!

 • Svara
  Josefine
  7 juli, 2014 at 11:19

  Men oj, vännen, det låter inte alls bra! Ta hand om dig och var snäll mot dig själv. Skickar massor av styrkekramar!

 • Svara
  tm
  7 juli, 2014 at 20:01

  Hoppas du mår bra och att du tar hand om dig själv. Livet går upp och ner, att vara i en svacka tär så otroligt mycket på både energi och glädjen. Det fina är dock att det bara kan bli bättre.
  När jag har en sämre period brukar jag tänka på detta citat. tycker det är klokt skrivet.

  ”Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.”

  kramar!

 • Svara
  tm
  7 juli, 2014 at 20:01

  Hoppas du mår bra och att du tar hand om dig själv. Livet går upp och ner, att vara i en svacka tär så otroligt mycket på både energi och glädjen. Det fina är dock att det bara kan bli bättre.
  När jag har en sämre period brukar jag tänka på detta citat. tycker det är klokt skrivet.

  ”Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.”

  kramar!

 • Svara
  Jenny
  8 juli, 2014 at 08:35

  Jag tänker på dig och skickar kärlek och värme åt dig!

 • Svara
  Jenny
  8 juli, 2014 at 08:35

  Jag tänker på dig och skickar kärlek och värme åt dig!

Lämna ett svar