Fannys Favvo Inspiration och pepp Kost Tävling Uncategorized Vardagsuppdatering

Vinnare i tävlingen + rabattkod till ALLA!

För det första : kul att så många ville vara med och tävla om en drömkorg från Nu3! Att välja en enda vinnare var inte lätt, och jag önskar jag kunde ge er allihop era drömprodukter.. Men vet ni, jag kan i alla fall ge er ett bidrag, för även om det bara finns en vinnare som får 500 kronor att shoppa för så får ni alla 14% rabatt på er order – veckan ut! (t.o.m den 6:e, dvs söndag) Använd koden FANNY  i kassan för att få rabatten, den är giltig en gång per kund och som sagt, till och med söndag.

Vinnare blev efter mycket om och men Anna-Olivia, Stort Grattis! Du kan maila mig på fanny@roethlisberger.se för att få din personliga rabattkod på 500 kronor.

Jag la just en rejäl order själv, så vill ni ha lite extra inspo för er order nu med 14% rabatt, ser ni min order här;

nu3beställning

Du kanske gillar

Inga kommentarer

    Lämna ett svar